Miért kócolnak bele a hajamba a fiúk?
Figyelt kérdés
Nagyon sok fiú barátom csinálja azt, hogy amikor elmegy mellettem, vagy köszönéskor, elköszönéskor belekócolnak egy kicsit a hajamba. Nem zavar a dolog, nem kócolnak össze csak éppen megsimogatják a fejem. Viszont kíváncsi lennék, hogy ezt miért csináljátok fiúk? Ez a barátság jele, vagy olyan mintha húgukként tekintenének rám??
Köszi!
25/L
2016. jún. 23. 09:10
11/17 anonim válasza:
Szerintem azért csinálják mert cukinak tartanak. Feltételezem, hogy alacsony vagy (165cm alatt) és, hogy viszonylag rövidebb, (talán göndör) hajad van. Vagy tévednék? :D
12/17 A kérdező kommentje:
Utolsó,
162 cm vagyok, félhosszú és hullámos/göndör hajú :D
2016. júl. 1. 19:23
13/17 anonim válasza:
Gyönyörű göndör hajad van, és még kérded? Figyelj, akkor elmondom: puha a hajad és szép, és a fiúknak van egy olyan igénye, hogy tettekkel fejezzék ki hogy szeretnek. Igazából szeretnének kicsit kényeztetni, játszani a hajaddal, megölelni, masszírozni, meg hát igen azt. Én azt mondom örülj neki, hogy nem egyoldalú önző vonzalmuk van, csak szeretnének a kedvedre tenni, segíteni (bárhogy, amire csak szükséged van :D). Én kb. 1 kezemen meg tudom számolni h hány csajhoz viszonyulok így. Olyan mintha az ember félig szerelmes lenne beléjük, de komolyan, bármire hajlandó módon. Ennek csak az lehet az oka, hogy belül is szép vagy, illetve a külsőd ellenére nem nagy az arcod (pedig ugye sokkal inkább lehetnél, mint az a másik nagyszájú randa ri***nc, aki csak önbizalmat rombol). Látják benned az ideális, szerethető, kívül-belül jó nőt. Csak könyörgök nehogy ettől elszálljon az agyad, ha szereted a srácokat kérjél tőlük 1 ölelést nyugodtan, nekik jobb lesz mint neked :D
15/17 anonim válasza:
"nem egyoldalú önző vonzalmuk van"
Ezt honnan tudod, nyuszi?
16/17 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy te is kutya vagy.
17/17 A kérdező kommentje:
13-as válaszoló, mindegy, hogy igazad van-e vagy nincs, köszönöm a kedves választ! Illetve köszönöm mindenkinek, aki válaszolt! :)
2016. szept. 18. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!