Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Serkék vannak a hajamba?

Serkék vannak a hajamba?

Figyelt kérdés

ma reggel voltunk orvosnál mert viszket a fejbőröm viszket, és azt mondta hogy Serkék vannak a hajamba. aztán el mentünk egy másikhoz és ő azt mondta hogy nincs semmi baja. holnap meg mennem kell egy vérvételre mert anya nem hiszi el hogy serkék, szerintem az és ha az lenne akkor hogyan lehet újra tiszta ? már hajat mostam ma ecettel meg hallottam azt hogy fésűre kell evetet tenni azt is meg csináltam és nem volt semmi. segítsetek kérlek ( helyes írási hibákét bocsánat)

14/L

2016. ápr. 18. 16:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet kapni gyógyszertárban tetűírtó folyadékot, azzal kell bekenni.
2016. ápr. 18. 16:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha tetves vagy, konkrétan érzed ahogy rohangálnak a kis dögök, valamint a hajszálaidon vannak a serkék (peték)lerakódva. Nem csak a tövében, hanem több centire a hajszálon is vannak apró kis golyók, és fixen ott maradnak.

Ha csak korpás vagy, az okozhat általános viszketést hol itt, hol ott, ami inkább a hajtő körül látható, illetve egy-két centivel felette, de kirázható, kifésülhető.

2016. ápr. 18. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!