Véletlenül belevágtam a hajamba. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Reneteg hajam volt es szerettem volna ritkítatni, de anyáék nem egyeztek bele így utána néztem a neten hogy otthon hogyan tudnám kiritkítani a hajam. Borotvával elkeztem, es véletlenül belevágtam. Ha írnátok pár ötletet mit csináljak, nagyon megköszönném.#Belevágtam_a_hajamba #mit_csinaljak?
2016. máj. 13. 10:57
1/5 anonim válasza:
Hova vágtál bele és mennyit és mennyire látszik?
Szerintem ne csinálj vele semmit.
2/5 A kérdező kommentje:
Elol. Elegge latszik
2016. máj. 13. 12:10
3/5 anonim válasza:
nem nagyon tudsz vele mit csinálni azon kívül hogy várod amíg lenő aztán elmész fodrászhoz és hozzávágatod. addig csatold el valahogy hogy ne látszódjon
4/5 anonim válasza:
Véletlenül.... utána néztem és borotvával belevágtam:D
Semmit:D megvárod azt az 1-2 évet amíg olyan hosszú lesz mint a többi:) de már fél év után nem lesz olyan látványos:)
5/5 anonim válasza:
Egyszer én is belevágtam még tizenévesen, mert ami frizurát csináltam és kiállt egy tincs, ami zavart és levágtam. Az csak utána látszott, mikor kibontottam a hajam, hogy nagyon nem kellett volna. Egyébként senkinek nem is tűnt fel, csak mikor kifejezettem felhívtam rá a figyelmüket, aztán együtt röhögtünk rajta, hogy milyen hülye vagyok. :) Hamar megnőtt. Különben te jobb, ha nem csinálsz semmit, fodrászhoz kellene menni, ha tényleg annyira gáz, mert a végén még rosszabb lesz. Anyukádék meg legalább rájönnek (ha van eszük) hogy a hajad vágatása nem "beleegyezés" meg "megengedés" tárgya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!