Körömvágás közben véletlenül belevágtam a cica körmébe. Mi a teendő? Lehet belőle nagyobb baja?
Ha nem használja az otthoni kaparófát, annak nagy valószínűséggel az az oka, hogy nem elég nagy, nem elég stabil. Az én cicómmal is ez volt, kölyökkorában még kaparta, aztán rá se nézett, hanem a bútorokat kezdte abajgatni. Vettünk neki egy 60 cm-es kerületű, masszív talapzaton álló, 70 cm magas kaparófát, aminek a tetején egy fekhely van. Nem volt olcsó (30e körül), de nagyon megérte. A bútorokhoz hozzá sem nyúl, naponta többször kaparássza, felcsimpaszkodik rá, élvezi, hogy az nem dől el a súlyától. Így nincs gond a körömvágással sem, szépen koptatja, az alján gyakran megtalálom az elhalt körömdarabkákat.
Attól, hogy belevágtál a körmébe, nem lesz semmi komoly baja, de nagyon kellemetlen neki, frusztrálja, és később meggondolja, odaadja-e neked a lábacskáját! :)
Az előző vagyok! Megtaláltam, a miénk pont ilyen, és nagyon-nagyon bevált:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!