Emok, rockerek, stb hogy szereztek baratokat?
Figyelt kérdés
Rengeteg baratom van, szeretem is oket, de meg sem olyan "igaziak". A baratsagnal nem olyan fontos hogy egyformak legyetek, en nem is ezt varom el, csak sokszor problemas hogy mas az izlesunk. Orulnek ha megismernek egy-ket olyan szemelyt mint en. Akik rocket/metalt/punkot hallgatnak. Szeretik az animeket es nem fikazzak azokat stb. Ti hogy ismeritek meg az ilyesfele baratokat?2016. jún. 20. 09:02
11/16 anonim válasza:
Nekem egy rocker barátom van, őt itt, gyakorikérdéseken ismertem meg xD (Bár ő messze lakik és csak neten szoktunk beszélni :/ )
Hátha te találsz itt valakit aki pont közel lakik hozzád :D
14/L ^^
12/16 anonim válasza:
Én rocker vagyok, és nekem egy olyan barátnőm van akivel jóba vagyok és rocker, de még így se ugyan azokat szeretjük :) a másik barátnőm nem rocker, föld és ég vagyunk, nagyon külömbözünk,de nagyon jóban vagyunk :D nem stílustól függ a barátság :) 13L(nemsokára 14:D)
13/16 anonim válasza:
Mondanám hogy járj el bulikba, de ha tényleg 14 vagy, és lány, akkor egyedül nem küldenélek el.De én most azt tudom ajánlani.Ja, meg facen vagy egy olyan oldal hogy "Rockerek, barát és társkereső" valami ilyesmi, én is tagja vagyok, rengeteg tag van, talán találsz valakit :)
14/16 anonim válasza:
Ha nem a neten akarsz ilyen barátokat akkor azt tanácsolom h húzd elő a belső éned. Pl:vegyél fel egy bandáspólót menj ki a parkba és üvöltesd a kedvenc zenéd. Aki kíváncsi rád oda megy hozzád.
16/16 anonim válasza:
Én se találok rokon lelkeket .-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!