Könnyen ismerkedtek ill. szereztek barátokat?
Figyelt kérdés
:)
20L
2015. júl. 9. 22:20
1/12 anonim válasza:
Könnyen ismerkedek de barátokat már nehezen szerzek.
3/12 anonim válasza:
Nehezen ismerkedek, de amikor már sikerült ezt áthidalni barátok leszünk. 21/f
4/12 anonim válasza:
Igen és igen. Viszont válogatós vagyok barátok terén.
5/12 anonim válasza:
Nem értém a kérdés lényegét, de:
A hangulatomtól függ. Nagyon barátkozó vagyok, ha jó a kedvem, de ha kevésbé, akkor inkább megtartom a távolságot. Igazán jó barátokat pedig keveset találtam eddig, de van sok haverom.
6/12 Clay Morrow válasza:
Nèha jól ismerkedek, nèha meg nem.
Barátom van három, több nem is kell, szóval barátkozni nem.
7/12 opened paradise válasza:
Ha van valaki,akkor már talán menne is,de magamtól nem megyek oda senkihez sem. Általában hozzám jönnek.
Az ismerkedés meg...se :D
20/F
8/12 anonim válasza:
Ismerkedés az abszolút könnyen megy. Nagyon nyitott ember vagyok, közvetlen, az emberek nagy részével megtalálom a közös hangot és témát. :)
18F
9/12 anonim válasza:
Közvetlen vagyok, sok emberrel megtudok ismerkedni nagyon hamar, de az igazi baráti kapcsolataimat már az ovi óta őrzöm.
10/12 anonim válasza:
Számomra ez az egyik legnehezebb dolog a világon.xD
(19/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!