Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fiúk, férfiak barátság. Lehet...

Fiúk, férfiak barátság. Lehet nagyon naiv vagyok?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy naiv vagyok, de nekem nagyon fontos az igaz barátság, több ember van aki hangoztatja a barátom, de én teljesen másképpen látom ezt mint ők. Én dolgozom a barátságért, beleteszek apait anyait, mindig van időm egy üzire, de ezt visszafelé nem látom. Mindegyik azt hangoztatja mennyi barátja van így nem nagyon ér rá, de szerintem igaz barát max.1-2 lehet. Nekem egy barátságba fontos, hogy mindent és tényleg mindent őszintén megbeszélhessünk, tudjunk baromkodni, ökörködni és egy öröm legyen a találkozás. Én család, munka, egyebek mellett is tudok erre időt szakítani, mert ez fontos nekem, ők erre nem tudnak. Lehet az is baj, minden „barátom” a húszas éveit tapossa, még én már negyven elmúltam? De sajna én a saját korosztályommal nem találom meg a hangot, mert én szeretek csipkelődni, hülyülni, akár birkózni, tehát a stílusom, hozzáállásom inkább egy kamaszé. Lehet nagyon naiv vagyok és igaz barátság már nem létezik?

2016. jún. 17. 13:48
 1/2 anonim ***** válasza:

A találkozás már nem lesz akkora öröm,mint régen. Hála a facebooknak, ahol mindenki éjjel nappal elérhető, így legszívesebben nem is találkozunk senkivel, mert csak ráírok, oszt cső...meg van oldva. Teljesen elhidegülnek egymástól az emberek.

Létezne igaz barátság, ha szükség lenne rá, ha nélkülöznünk kéne a társadalmi kiváltságokat. Ma már nem sokat jelent egy igazi barát. Millió más, gyorsabb alternatíva létezik, ami feleslegessé teszi a barátságokat és a kézzel fogható dolgokat

2016. jún. 17. 13:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem igazi barátság csak olyannal alakul ki, akit gyerekkorodban óta ismersz.

Amit Te irsz,hogy a legtöbb esetben 20-ev a korkülönbség az szerintem nagyon sok ,mert nincsenek sem gyermek, sem kamaszkori kozos emlékeztek

Nekem is van bbarátom és már oviba is egy ccsoportban jártunk.

Tenyleg nincs olyan dolog amit Neki vagy a családjánakne ttennék még!

2016. jún. 17. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!