Lányok! Van olyan akinek a legjobb barátja fiú? Mesélnétek a barátságotokról?
Nekem is egy fiú a legjobb barátom. 6 éve ismerem de csak 3 éve kerültünk közelebb egymáshoz. Előszőr szerelmes voltam belé és el is mondtam neki ő pedig nagyon türelmes volt velem, nem utasított el de nek is "fogadott be". Időközben ez a szerelem elmúlt. Szóltam neki hogy már nem. Megértette meg minden és azóta így vagyunk. Én a suliba nyomi voltam nem beszéltem senkivel, így vele se csak Viberen. Mindketten ugyanazt a sorozatot néztük rgy egyszer a suliba is beszélgetésbe kezdtünk és azóta mindig van közös témánk, sokkal többet beszélek, együtt járunk haza. Ő segített nekem egy pasi ügyben (egy fiú szempontja is sokat segít), én pedig egy csaj ügyben. Végül egyikünknek sem jött össze de sebaj. Igazából nagyon különbözünk egymástól: ő rockot hallgat, olyan metálos ruhákba jár, a haja is olyan stb..de ennek ellenére mindennap beszélünk neten, ha suliba megyünk akkor is mindig ő jön oda hozzám vagy én. Így év vége felé egy másik fiú barátom bejelentette hogy szeretnének bevenni a "csapatukba", amiben összesen 3 fiú és egy lány van: én. Mindegyikkel nagyon jóba vagyok és nagyon sokat hülyéskedünk, mindenbe megtalálják a hülyeséget. De azért van amikor komolyan is lehet beszélni velük, tanácsot adnak stb. Persze volt olyan amikor nagyon megbántott az egyik mert nem egyezett a véleményünk és sírtam is, suliba se beszéltem hozzá, neten is folyton bocsánatot kért meg minden. Aztán egyszer megnevettetet és újra a régi volt minden. Így ez a kis "csapat" amikor még suli volt együtt ment haza mindig, sokat dumálunk meg ilyesmi és most hogy itt a nyár már tervezzük a találkozókat. :) persze a lányok folyton piszkálnak vele hogy szerelmes vagyok belé stb..de ez nem igaz. Annyiszor bántottak már emiatt a lányok hogy tényleg csak a fiúkkal vagyok. Ők ezt nem értik, de nem is baj.
Csak a probléma az hogy egyik lány osztálytársam is kezd rájönni hogy ők nagyon jófejek és mostanában ő is ott van. Persze nem baj meg semmi csak olyan fura. Olyan mintha féltékeny lennék pedig nem. :/ Na mindegy, ez az én sztorim, bocsi a helyesírási hibákért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!