Ugye az nem gáz ha a legjobb spanomnál alszok akit kölyökkorom óta ismerek? ( én:13/l ő:14/f)
Első válaszolónak jelzem, hogy még fiatalok ehhez.
A kedves kérdező kisasszonynak, meg üzenem, hogyha bíztok egymásban és rég ismeritek egymást, nagy baj nem lehet. :)
Már nem azért de miért feküdnék le vele, mikor mondom hogy a legjobb barátom? Nem szeretem ÚGY, hanem csak mint egy havert. És úgy kerültem az ölébe hogy ő ült én meg az ölébe hajtottam a fejem és elaludtam. És úgy ébredtem hogy bent fekszek az ágyamban a gyerek meg a laptopomon kockul XD... olyan ari volt bevitt az ágyamba mert azt mondta hogy nem akarta hogy a kanapén aludjak mikor az olyan kényelmetlen(amúgy nem az szóval nem tudom miért mondta de azért jófej volt.) Egyszer meg olyan is volt hogy náluk voltam és GTA-ztunk és fáradt voltam mert előtte éjszaka nem bírtam aludni. Ezért ledőltem az ágyára és két óra múlva úgy ébredtem hogy engem átkarolva aludt (???) Hogy hogy került oda azt ő se tudta. Mert mikor felébredtem ő is felébredt és tök meglepődött hogy miért ölelget engem...
Szóval szerintem nincs olyan amiért parázni kéne mert jófej. Olyan mintha a bátyám lenne...
DE ccukik vagytoook! *.*
Szerintem nem lenne semmi, ne parázz :)
Kis naiv vagy, ő már rég nem a havert látja benned, hanem a majdani puncit.
Vajon miért ölelt át álmodban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!