Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ugye az nem gáz ha a legjobb...

Ugye az nem gáz ha a legjobb spanomnál alszok akit kölyökkorom óta ismerek? ( én:13/l ő:14/f)

Figyelt kérdés
Szerintem az nem baj? Mármint ebből nem lesz semmi nem? Csak az a baj nincs pótágya. De az övé francia úgyhogy elférünk. Már aludtam vele( igaz az délután volt a kanapénkon miután horrort néztünk és el utána el akart menni de mondtam hogy maradjon mert félni fogok egyedül XD... Csak közben elaludtam az ölében. Lol) szóval ha legjobb haverom akkor csak filmet nézünk,pop corn-t zabálunk meg alszunk,nem?
2016. jún. 11. 22:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
4! Fiatalok? Mégis mihez? Ilyenkor mi már ruhán keresztül simogattuk egymás a barátnőmmel, felállt, stb.
2016. jún. 13. 08:39
 12/21 A kérdező kommentje:

Mondtam hogy ő se tudta miért ölelt meg álmában, és 5 éves korom óta a legjobb haverom. Mellesleg csak 13 éves vagyok (holnap leszek 14,úgyhogy holnaptól már legális XD) És nála aludtam de nem történt semmi... filmet néztünk, a fejéhez vágtam a popcorn-os tálat mert végig kommentálta a romantikus filmet amin jobb esetben a meghatottságtól kellett volna sírnom. Helyette a röhögéstől sírtam. És mikor a filmben a nászéjszaka volt,azt kérdezte hogy: "mi miért nem csinálunk ilyet?"

A válaszom annyi volt rá hogy: "mert hülye vagy!"

És egy vállrándítással letudta... Amúgy nem ez az első ilyen kérdése, amióta ismerem egy idióta XD. A film után megkérdeztem (poénból, ami romi film után vicces volt) hogy: "Nem ülünk ki a kertbe romantikusan csillagokat nézegetni? Elég csak egy szék,az öledbe ülök...

Na ezen mindketten csomót röhögtünk, de végülis kimentünk,és tényleg az ölébe ültetett... elég hideg volt úgyhogy fél óra múlva bementünk, csinált nekem kakaót (éjjel fél 2-kor), és mivel még egyikünk sem volt fáradt és nem volt jobb ötletünk (mármint neki volt arra ötlete hogy mit csinálhatnánk az éjszaka közepén,de persze csak poénból mondta) ezért elmentünk megsétáltatni a kutyáját(igen éjszaka 2-kor... ) és mire visszaértünk negyed 4 volt szóval mentünk aludni. És most szándékosan aludtunk úgy hogy hátulról átölelt mert mondtam neki hogy az "olyan romi lenne"(igazából nem gondoltam komolyan, de végülis mindegy...) Erre azt mondta hogy "lehetne romi kicsit kevesebb ruhával is". Na ezen is röhögtünk vagy öt percig.

Összesítve nagyon vicces volt, a fél éjszakát végig röhögtük... XD

2016. jún. 13. 15:21
 13/21 anonim ***** válasza:
Elég erőltetett ez a stílus... Lehet leszbinek gondol, azért mert közeledni, mert valójában nem is jössz be neki.
2016. jún. 15. 16:47
 14/21 anonim ***** válasza:

szerintem is elég gáz vagy. Már bocs. De komolyan csak akkor tud a srác "fiú haverként" kezelni ritka esetben ha tudja hogy eleve nem lehet köztetek semmi. Na mind1 érted te. De tényleg többet akar már mint barátság. Erről a stílusról meg gyorsan szokjál le.

Nagyon éretlen vagy még.

2016. jún. 15. 18:41
 15/21 anonim ***** válasza:
Egy ostoba, éretlen kis liba vagy. A"spanod" meg csak egy kanos kisgyerek. Sorry. "Lol"
2016. jún. 15. 19:21
 16/21 anonim ***** válasza:
hát kislányom te is egy kibeba***tt hülye gyerekvagy azis biztos. Inkább játszál cat mariot
2016. jún. 15. 20:43
 17/21 anonim ***** válasza:
Egy buta, éretlen liba vagy. Nekem is van olyan fiúbarátom, akivel össze vagyunk nőve (apukáink legjobb barátok, születésünktől úgy vagyunk nevelve, mint ha testvérek lennénk.) közel állok hozzá, olyan, mint ha a bátyám lenne: megölelem, ha jó kedvem van (😂), de mint minden testverpar kozott, koztunk is vannak vitak, verekedesek. Nem egyszer aludram vele, de akkor sem olelgettuk egymast, inkabb a taviranyitoert pufoltuk egymast vagy a baratainkkal skypeoltunk. DE nekem a pofám leszakadna, ha valaha úgy érnénk egymáshoz. Hogy egymás ölébe uljunk, hatulrol atoleljen, az olebe hajtsam a fejem, stb... Nem tudok rá máshogy gondolni, mint ha az ikrem lenne (bizisten.. Nèha úgy erzem, telepatia van koztunk) és undorodnék magamtól, ha yan szintre süllyednénk, hogy ugy erjunk egymashoz. Egyébként: ahogy itt leírod, borzasztó eröltetettnek tűnik.
2016. jún. 15. 20:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: lemaradt: 13/L
2016. jún. 15. 20:58
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

előzőnek igaza van.

kérdező meg.. ha öngyilkos akarok lenni akkor az erőltetett stílusodról le ugrok az IQ-d ra.

2016. jún. 16. 10:42
 20/21 anonim ***** válasza:

Előző: Remek hasonlat volt.

(előző előzzi voltam)

13/L

2016. jún. 16. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!