Ugye az nem gáz ha a legjobb spanomnál alszok akit kölyökkorom óta ismerek? ( én:13/l ő:14/f)
Figyelt kérdés
Szerintem az nem baj? Mármint ebből nem lesz semmi nem? Csak az a baj nincs pótágya. De az övé francia úgyhogy elférünk. Már aludtam vele( igaz az délután volt a kanapénkon miután horrort néztünk és el utána el akart menni de mondtam hogy maradjon mert félni fogok egyedül XD... Csak közben elaludtam az ölében. Lol) szóval ha legjobb haverom akkor csak filmet nézünk,pop corn-t zabálunk meg alszunk,nem?2016. jún. 11. 22:21
21/21 anonim válasza:
Hogy képzeled?! Anyádnak megmondanád őket olyan szobafogságot kapnál mint a huzat. Sőt, lehet nem is igaz, erőltetett. Inkább írj egy könyvet, majd mond meg a címét! Jó lesz tüzelőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!