Azt hiszem brledzerettem a legjobb barátomba, mit tegyek?
Úgy érzem emberek terén nagyon leszűkült az érdeklődési köröm rá. Legszívesebben mindent csak vele beszélnék meg, az ő dzavitól tudok csak igazán megnyugodni.
Sajnos ő az az ember, akivel soha nem jöhetünk össze bizonyos okokból, nem lehet köztünk több barátságnál. Összezavarodtam, nem tudom hogy ez most szerelem-e vagy csak egy nagyon erős lelki kapocs.
Akkor egy saját sztori, amit nem tudok hová tenni.
Én is beleszerettem a legjobb barátomba. A baj csak az, hogy sajnos mindegyikünk fiú. De még ez is hagyján lenne, hiszen ma már a melegek, a homoszexuálisak teljesen elfogadott dolog, néhány nyeretlen idiótán kívül senki nem ítélkezik felettük.
40 elmúltam, a srác 30 alatti, két évig nagyon szoros barátság volt közöttünk.
Node a dolog pikantériája, hogy nekem, ahogy neki is folyamatosan heteró kapcsolataink voltak, vannak, tehát nem vagyunk melegek, "homárok" :D vagy tudomisén milyen szlenggel illetik ezt :)
Nekem is a tizenévig tartó élettársi kapcsolattól a pár hetes csajozásokig minden volt már, mindig is csak nőkkel.
Viszont itt fura érzéseim vannak. A srác olyan kisfiús, állandóan rajta jár az eszem. Életem legszebb nyaralása is az volt, amikor vele mentem a Balatonra kettesben. DE! Ott is csajoztunk. A vágyaim nem szexuálisak vele kapcsolatban, hanem annyi, hogy szívesen tölteném vele az időmet, az életemet stb, max néha alkalmi jelleggel meghúznék néhány csajt, hogy a testiség öröme meglegyen, de lelkileg a srácra vagyok ráállva. Amúgy a viselkedésében van valami fura, amit látok, a hozzám viszonyulásában. Sajnos több havi mosolyszünet után vagyunk, nagyon döcög a barátság újraépítése, de fura a sztori.
Érdekelne, hogy járt-e így már más is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!