Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? Meddig nézzem még el?

Mit tegyek? Meddig nézzem még el?

Figyelt kérdés
Sziasztok!A tanácsotokat szeretném kérni.Van egy lány öt éve vagyunk olyan komolyabb "legjobb baratok",de az utóbbi két évben nehezebb.Próbàlom röviden leírni.Mindketten dominánsak vagyuk,ebből adódik,hogy van pár parázsvita...viszont megcsinálja azt velem,hogy lecsesz,majd honapokig nem szól hozzám,utàna hirtelen megint...vannak olyan dolgok amik magyon fájnak,pl anyum mikor meghalt nem volt mellettem..ha nekem valami bajom volt,sosem vette fel a telefont,egy sajnálom,elfoglalt vagyokkal simán lerendezi...a mostani helyzet sem más...összrvesztünk,majd egy eleg komoyly szivességet kért,amiben hülye fejjel segitettem is...van egy lány akit folyton kibeszel nekem,viszont mindenhova odairja,hogy o mennyire szereti..akkor vajon engem is kibeszélhet?!mit csináljak?!engedjem el ezt a dolgot?mert ez mar csak megkeseriti a napjaimat...előre is köszi a válaszokat!!!!

2016. jún. 1. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez a lány nem a barátod a leírtak alapján:(
2016. jún. 1. 22:26
 2/4 anonim ***** válasza:

engedd el, mert csak kihasznál

(50 nő)

2016. jún. 2. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne erőltessètek már az ilyen BFF-eket.. Röhelyesek.. Ezt komolyan megkèrdezed? Szerinted nem gáz meg vicc amit csinál? Most komolyan. Nem èrtem,hogy tudnak ennyire naívak lenni az emberek. Ès minden ilyen eltűrni meg hagyni,mièrt kène? Olykor mindenkinèl vannak viták,de ennyi. Ez már sokkal több annál. Hitegetheted magad azzal,hogy nem,nem beszèl ki.. De hidd el,hogy marhára nem vagy kívètel te sem. 5 èvig kèpes voltál ezt húzni? Ne hagyd már magad kihasználni.. A legeslegnagyobb bajban nem volt melletted..amikor anyud elment.. Èn már ott annál elküldtem volna melegebb èghajlatra ès,hogy ilyen felszínes emberre pazaroltam az 5 èvemet:'D

Nem hinnèm,hogy erre van szüksègess. Gondolkozz. De ha ezekután is hagyod vagy hiszel neki akkor megèrdemled nm tudok mit mondani.

22/L/L

2016. jún. 2. 19:23
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

ööö, szerintem neked fogalmad sincs mit jelent az, hogy "legjobb baratok".

Nem azt amit leirtal!!!

2 evben nehezebb, honapokig nem szol hozzad, nem all melletted a nehez idokben, szivessegeket ker toled, kibeszel masokat

Ezt nem legjobb baratnak hivjak, hanem rabszolgatartonak. Te pedig a senkihazi (erzelmi) rabszolgaja vagy.

Mit tegyel?

Mondjuk valtoztass??? De qrva gyorsan??

2016. jún. 3. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!