Mit tegyek? Meddig nézzem még el?
engedd el, mert csak kihasznál
(50 nő)
Ne erőltessètek már az ilyen BFF-eket.. Röhelyesek.. Ezt komolyan megkèrdezed? Szerinted nem gáz meg vicc amit csinál? Most komolyan. Nem èrtem,hogy tudnak ennyire naívak lenni az emberek. Ès minden ilyen eltűrni meg hagyni,mièrt kène? Olykor mindenkinèl vannak viták,de ennyi. Ez már sokkal több annál. Hitegetheted magad azzal,hogy nem,nem beszèl ki.. De hidd el,hogy marhára nem vagy kívètel te sem. 5 èvig kèpes voltál ezt húzni? Ne hagyd már magad kihasználni.. A legeslegnagyobb bajban nem volt melletted..amikor anyud elment.. Èn már ott annál elküldtem volna melegebb èghajlatra ès,hogy ilyen felszínes emberre pazaroltam az 5 èvemet:'D
Nem hinnèm,hogy erre van szüksègess. Gondolkozz. De ha ezekután is hagyod vagy hiszel neki akkor megèrdemled nm tudok mit mondani.
22/L/L
ööö, szerintem neked fogalmad sincs mit jelent az, hogy "legjobb baratok".
Nem azt amit leirtal!!!
2 evben nehezebb, honapokig nem szol hozzad, nem all melletted a nehez idokben, szivessegeket ker toled, kibeszel masokat
Ezt nem legjobb baratnak hivjak, hanem rabszolgatartonak. Te pedig a senkihazi (erzelmi) rabszolgaja vagy.
Mit tegyel?
Mondjuk valtoztass??? De qrva gyorsan??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!