Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagyon szép a barátnőm, én...

Nagyon szép a barátnőm, én meg ronda= (. Nagyon kedvelem, de mit tegyek, hogy ne azt nézzem, hogy milyen szép? 15/L

Figyelt kérdés
Negatív kommenteket ne írjatok!! mert le lesztek pontozva!
2014. szept. 27. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Istenem ez a szar poén 5 éve volt menő itt...
2014. szept. 27. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Biztos vagyok benne, hogy te is szép vagy.

Egyébként ismerős az érzés, mert nekem is két gyönyörű legjobb barátnőm van, akik még népszerűbbek is, mint én (bizonyos körökben), de nagyjából megtanultam ezt kezelni. Az a legfontosabb, hogy ne hasonlítgasd magad a barátnődhöz (lehet, hogy ő más, de nem biztos, hogy szebb - csak mivel te kívülről látod, ráadásul kedveled is, ezért szebbnek látod), és fogadd el magad - és/vagy igyekezz a legjobb formádat hozni! Miért gondolod, hogy ő szebb? Mivel nem vagy megelégedve magadon? Változtass rajta! Sportolj, foglalkozz a külsőddel (persze ne vidd túlzásba), és mosolyogj sokat - hidd el, ha elégedetlen vagy, az meglátszik rajtad. A jó kisugárzás rengeteget dob egy emberen. :) Tehát ne azzal foglalkozz hogy ő milyen szép, koncentrálj a belsőjére (arra, hogy milyen jó barát), és hidd el, hogy te is szép vagy!! :)) 15/L

2014. szept. 28. 01:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs jobb dolgotok, mint itt szórakozni?
2014. szept. 28. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Szívesen megismernélek, bár nem nézek ki jól.. 18/F
2014. szept. 28. 14:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Figyu emberek, a kérdező kiírta ugyanezt a kérdést a szép és a ronda szavakat felcserélve... nézzétek meg alul, ott lesz. Vagy ha nem, akkor nézzétek meg itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__6..

Vagy tévedek?

2014. okt. 2. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!