Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A férjem barátja, jóindulatból...

A férjem barátja, jóindulatból mondhat ilyet a kórházban fekvő páromnak? Többi lent!

Figyelt kérdés
A párom hosszas kezelelés miatt kórházban van, és ez a barátja, arra hívta fel a figyelmét, hogy én egyedül vagyok otthon. Magyarul szabad préda vagyok a férfiaknak... Ezzel mit akarhat elérni? Vagy miért mond ilyet egy állítólagos barát?

2016. jún. 1. 10:47
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Igen a férjem tud a sztoriról, és igen ő mesélte, hogy a barátja aggódik, hogy egyedül vagyok. Én részemről nem tárgyalok vele pont a gerinctelen és sunyi viselkedése miatt. A férjem sajnos kicsit naiv, egy évig nem beszéltek a történtek miatt, de most újra megjelent, akár egy sunyi róka. Nincs már kedvem vitázni ezért a párommal, de joggal zavar, hogy ártani akar nekünk.
2016. jún. 1. 17:07
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
nos ennyiből kiderült, nem jóindulatból mondta...
2016. jún. 1. 17:47
 23/29 anonim válasza:
100%
Szia férfiként mondom meg akar fektetni. Ezért mindent elkövet. Lehet azt várja,hogy a férjed mondja neki vigyázzon rád otthon. Onnan meg szabadabban próbálkozhat.
2016. jún. 1. 18:52
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem söpörd a szőnyeg alá a témát, meg kell beszélned a férjeddel, miért is állt újra szóba vele. Így kb semmibe veszi azt, hogy rád mozdult anno, ráadásul megint célozgat. Növesszen már egy párat, ez számodra megalázó.
2016. jún. 1. 18:55
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Madarat tolláról...
2016. jún. 2. 10:33
 26/29 A kérdező kommentje:
Miquel, akkor szerinted a férjem hasonló ember, mint a barátja? És, ha igen akkor sem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel, és azt gondolom nekem nem is kell, én amit tudtam megtettem. Köszönöm az összes hozzászólást.
2016. jún. 2. 11:26
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Az nagyon jó volt h elmondtad az egészet a férjednek
2016. jún. 3. 00:06
 28/29 anonim ***** válasza:
47%
Lehet, hogy csak aggódik érted, mert félt a betörőktől.
2016. jún. 15. 16:16
 29/29 anonim ***** válasza:
74%
a behatolóktól viszont nem
2016. jún. 15. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!