Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A férjem barátja, jóindulatból...

A férjem barátja, jóindulatból mondhat ilyet a kórházban fekvő páromnak? Többi lent!

Figyelt kérdés
A párom hosszas kezelelés miatt kórházban van, és ez a barátja, arra hívta fel a figyelmét, hogy én egyedül vagyok otthon. Magyarul szabad préda vagyok a férfiaknak... Ezzel mit akarhat elérni? Vagy miért mond ilyet egy állítólagos barát?

2016. jún. 1. 10:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
43%
És miért nem tud a férjed a próbálkozásról?
2016. jún. 1. 11:54
 12/29 anonim ***** válasza:
51%

mert a kérdező okos nő és elmondta neki.

a barát meg pasi, mit vársz tőle?

2016. jún. 1. 12:06
 13/29 anonim ***** válasza:
76%
A férjed hogyan reagálta le?Mosollyal vagy zavaros mosollyal.Ezt ugyis lehet értelmezni,hogy gyógyulj meg minél hamarabb,mert vár az otthon melege. De ugyis lehet,hogy kihasználta a férjed tehetetlenségét.Ha igy lenne én már szóba sem állnék vele!
2016. jún. 1. 12:51
 14/29 anonim ***** válasza:
25%

Ez a kérdés olyan, mintha te azt a választ várnád, hogy igen, a pasi szerelmes beléd, téged akar.

Minek foglalkozol vele, ha nem érdekel?

2016. jún. 1. 12:52
 15/29 anonim ***** válasza:
77%

Most komolyan, szerinted?

Ilyen előzményekkel mégis miért mondta?

2016. jún. 1. 13:11
 16/29 anonim válasza:
44%

Egyértelmű, hogy a "barát" mit akar, mit szokott meg. Bepróbálkozik, ahol tud!!! Nem tudom, hogy a barát házas e, mert akkor még nagyobb árulás a saját házastársával és a barátjával és a kérdezővel szemben!! Miért kell egy kórházban tartózkodó, beteg embert ilyen célzásokkal ijesztgetni?? Ha lenne is alapja a dolognak, akkor sem az ő feladata a felvilágosítás!!!!!!

Ezt az úgynevezett barátot ki kell iktatni a házasságból teljesen!!!!!!

2016. jún. 1. 13:18
 17/29 anonim ***** válasza:
84%
Szóval a férjed tudta, hogy a barátja már próbálkozott nálad és nem verte orrba azonnal? Puhapöhcs.
2016. jún. 1. 13:25
 18/29 anonim ***** válasza:
85%

Nézd minden sikeresebb férfinak vagy csinos nőnek vannak irigyei. Fáj neki, hogy nem kóstolhatott meg. Most pedig sunyin kellemetlenséget akar okozni neked, azzal hogy férjedet féltékenykedésre biztatja.

A legjobb az, ha nem foglalkozol azzal, hogy téged irigylő emberek mit pofáznak rólad, mert az ilyenek szinte mindig alattomosan szurkálódni szoktak. Komolyabb emberek az ilyenek sunyiságát gyorsan átlátják, aki meg egy követ fúj velük, azt szintén írd le.

2016. jún. 1. 14:07
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Jóindulatból biztos nem mondta. Ezzel csak aggodalmat kelt, vagy így, vagy úgy, ami még a gyógyulást is hátráltathatja.
2016. jún. 1. 14:44
 20/29 anonim ***** válasza:
85%

A próbálkozás után nem értem, hogy ez a "barát" mit keres még a férjed közelében. A helyében én páros lábbal rúgnám ki a kórházból, a házamból, úgy egyáltalán a környezetemből, miután rád startolt.

A férjed tud egyébként a sztoriról?

Ő mesélte el mit mondott a barát, vagy te is ott voltál?

2016. jún. 1. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!