A férjem barátja, jóindulatból mondhat ilyet a kórházban fekvő páromnak? Többi lent!
mert a kérdező okos nő és elmondta neki.
a barát meg pasi, mit vársz tőle?
Ez a kérdés olyan, mintha te azt a választ várnád, hogy igen, a pasi szerelmes beléd, téged akar.
Minek foglalkozol vele, ha nem érdekel?
Most komolyan, szerinted?
Ilyen előzményekkel mégis miért mondta?
Egyértelmű, hogy a "barát" mit akar, mit szokott meg. Bepróbálkozik, ahol tud!!! Nem tudom, hogy a barát házas e, mert akkor még nagyobb árulás a saját házastársával és a barátjával és a kérdezővel szemben!! Miért kell egy kórházban tartózkodó, beteg embert ilyen célzásokkal ijesztgetni?? Ha lenne is alapja a dolognak, akkor sem az ő feladata a felvilágosítás!!!!!!
Ezt az úgynevezett barátot ki kell iktatni a házasságból teljesen!!!!!!
Nézd minden sikeresebb férfinak vagy csinos nőnek vannak irigyei. Fáj neki, hogy nem kóstolhatott meg. Most pedig sunyin kellemetlenséget akar okozni neked, azzal hogy férjedet féltékenykedésre biztatja.
A legjobb az, ha nem foglalkozol azzal, hogy téged irigylő emberek mit pofáznak rólad, mert az ilyenek szinte mindig alattomosan szurkálódni szoktak. Komolyabb emberek az ilyenek sunyiságát gyorsan átlátják, aki meg egy követ fúj velük, azt szintén írd le.
A próbálkozás után nem értem, hogy ez a "barát" mit keres még a férjed közelében. A helyében én páros lábbal rúgnám ki a kórházból, a házamból, úgy egyáltalán a környezetemből, miután rád startolt.
A férjed tud egyébként a sztoriról?
Ő mesélte el mit mondott a barát, vagy te is ott voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!