Normális egyetemista srácok! Ti hol ismerkedtetek meg a barátnőtökkel és hogy?
Már akinek van barátnője... Már úgy érzem, hogy nekem nem fog sikerülni. De hogy miért nem, nem tudom az okát.
Egy pár történetet írhatnátok, hogy hol és hogyan ismerkedtetek meg az aranyos, okos szép barátnőtökkel - gondolatébresztőnek.
Köszönöm szépen előre is!
Én a barátnő vagyok igaz, remélem nem baj, ha válaszolok. :)
Mi barátok által ismertük meg egymást. Legjobb barátnőmmel lakótársak voltunk(/vagyunk). Az ő barátja sokszor aludt nálunk és a haverja jött érte reggelente és együtt mentek be előadásokra. Egyik reggel elaludtak és már itt volt a haverja, szóval felhívtuk a lakásba, hogy itt várja meg őket, amíg ők készülődtek mi beszélgetésbe elegyedtünk. Elkérte a számom és elhívott sétálni, ebből az lett hogy kb 15 km-t sikerült sétálnunk, mert csak beszélgettünk-beszélgettünk. Volt még pár randink utána, aztán összejöttünk. Kb ennyi a mi megismerkedésünk sztorija. :D
21L
Kedved második!
Azt én értem, hogy nincsen idő xD Pontosan ezért kérdem, hogy valakinek ezek mellett van, ráadásul fullos barátnője.
Kedves utolsó!
De hol találok ilyet? Es hogy!? Ennek a kerdese kapcsán született ez a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!