Ti is jártatok így barátkeresés közben?
Én 4-5 éve (12-13 évesen) ismerkedtem meg a netes barátommal, akivel már 2 éve beszélgetünk minden nap rendszeresen, mert egyszer csak úgy ráírtam, hogy mi van vele. Mondjuk szerencse is közre játszott, mert egykorúak vagyunk, sok dologban hasonlítunk, stb.
Én azt ajánlom, hogy nézz szét a régebbi netes ismerőseid között, esetleg akivel régebben beszéltetek de valahogy abbamaradt. Nem kell feladni, igazi barátok mellett nagyon jól jön sokszor egy netes is tapasztalataim alapján :). Én az enyémet egy online játékban ismertem meg még anno, az már fix 1 közös érdeklődési pont például.
Én is ott próbálkozok, eléggé kevés sikerrel.. Általában a hülyeségekkel rongálnak xDD
Vagy az embernek be se áll a szája és a másik épp,hogy mond valamit. Néha oké, de mindig:'D
Én csomószor jártam úgy,hogy huu mondom végre valaki..(talán?!) erre az ember tegyük fel felveszi máshol és vége az egésznek, nem is értem amúgy,komolyan.
Aki szeretné ide nyugodtan írhat :DD
22/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!