Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek, h végre legyen...

Mit tegyek, h végre legyen legalább egy igazi barátnőm?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok. Egyetemista vagyok és kollégista. Elég nyitott személyiség vagyok, mindig voltak barátaim és most is van egy két barátnőm az egyetem. De sajnos csak ott. A szülő városomban senkim sincs. A szomszéd faluba jártam általánosba, középsuliba másik városba és ott is kolis voltam így nem sok mindenkit ismerek itthon csak látásbol. Volt egy baráti társaságom de az szétesett mert mindenki elköltözött vagy tovább tanult. A gimis barátnöktől is messze lakom így azok a barátságok se az igaziak már... nagyon magányosnak érzem magam ha hazajövök hétvégére vagy szünetekre és az nyár elég hosszú barátok nélkül. Hiába van párom akit szeretek, nincs egy barátnőm se akivel megoszthatnám örömöm és bánatom, vagy akivel elmenjek fagyizni vagy bárhova. Próbálkoztam tánc tanfolyamra járni de ebben a kis városba csak idősek járnak oda. A fitness terembe járnak fiatalok, a barátnőjükkel és nem is ismerem őket. Meg aztán abba a párnapban amikor itthon vagyok, h ismerkedjek? Itt a gyikon is probáltam ismerkedni de csak pár üzenetig jutottunk. Nem birom már ezt a magányt. Itt a vizsgaidőszak és még egy kávéra se tudok beülni senkivel :(

2016. jan. 1. 20:54
 1/6 anonim válasza:
Ha esetleg szeretnél itt beszélgetni, én szívesen beszélgetnék veled és nem csak pár üzenet erejéig. Hasonló cipőben járok, ha gondolod írj! 19/L
2016. jan. 3. 00:16
 2/6 anonim válasza:
én is szívesen beszélgetnék veled, de sajnos fiatal vagyok :) 15/L
2016. jan. 16. 13:05
 3/6 anonim válasza:
Én is szívesen beszélgetek veled. :) 24/L
2016. jan. 26. 02:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Ènis csatlakozom az előttem szólókhoz.. Bár èn annak is örülnèk ha 1-2 olyan barátom lenne aki becsülendő ès nm olyanok mint a mostani fiatalok..~ elèg elszomorító.. Pláne,hogy èn se járok le sehova,mert nincs kivel:')

Aki gondolja írhat ide is.^^

2016. máj. 15. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:
ha gondolod, nekem is írhatsz, nyitott személyiség vagyok! :)
2016. máj. 24. 20:57
 6/6 anonim válasza:
Nekem is írhattok ha még aktuális. :)
2017. dec. 9. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!