Nem értem, nem jönnék be a lányoknak? 20 éves férfi vagyok! De valahogy, rám sem néznek a lányok!
Az érzelmesebb fajtából vagyok, de ez látszana rajtam?
Magas vagyok mindig normálisan öltözködök! Magabiztosan járok bárhol, mégsem jön össze semmi! Mitől lehet?
Képeket küldhetek. Mindenki kisgyereknek néz!
Manapság egyik legnagyobb gond: Nem tudnak beszélgetést kezdeményezni, udvarolni a srácok/fiatal urak...
+ nagyon bele vannak buzulva a netes életbe az emberek.
Az emberek mentalitási szintje romlik rendesen.
...stb
A magabiztos járás csak egy dolog. Az alpári telepi gyerek is magabiztos a 0 IQ-s kisugárzással.
A kisugárzás, személyiség fontos.
Lehet nem veszítesz semmit azzal, hogy nem ugranak a nyakadba a lányok.
Pl általános+közép suliban nem igazán nézegettek - szerettem elvegyülni, vagy "hagyjatok a francba nem vagyunk egy szinten".
Nem érdekelt kinek tetszek vagy kinek nem. Akik pedig lenéztek/átnéztek... Nos nyálukat folyatják.
Alig 4ember néz ki értelmesen a sok suli/osztálytárs közül. A többi meghízott, tokásodott, kopaszodó igénytelen 24-26évesek...
Nem veszítettem azzal semmit, hogy ilyenek figyelmét nem keltettem fel anno. A személyiségről/életvitelről nem is beszélve.
Egy a fontos: Találd meg azt az embert, aki elfogad s megérdemel.
De merj lépni is ezügyben!
Szimplán ismerkedj, mint ember az emberrel s ha úgy látjátok lehet több : Próbát megér.
Nincs mit veszíteni.
Ha nem: Akkor kikapcsolódtatok.
Ha igen-t kapsz, azzal pedig tovább haladsz.
Szerintem ami fontos:
-hobbi/alkotás (én pl kisebb barkácsolástól kezdve a szobrászat, grafika, 3D modellezés...értek sok mindenhez)
-értelmes s őszinte beszélgetés
-jó kisugárzás, szemkontaktus
-ápoltság
-izlés (stilustól kezdve az ételek italokig mennyi közös pont van)
-odafigyelés/megfigyelés
Nem szeretem az unalmas sablonos monoton embereket. A cső látás a halálom s a buta kategoria.
Pl volt olyan randim, ahol esélyt adtam olyannak, akinek az se jutott el a tudatáig: ne üljünk a legszelesebb helyen és vacogtam már, kocogtak a fogaim...s nekem kellett szólni menjünk legalább be a plázába.
Témája csak a munkája volt 20x ugyanazt elmesélte s anyukája...
Felkeltem és leközöltem, ne haragudj de szörnyen leszívod az ember agyát a sablonokkal, semmi hobbi, semmi más téma - ha pedig tereltem hobbi fele a témát vagy picit is rendes kérdést tettem fel... Visszatért munka/anyuci témába...
A poén azóta keresgél...holott szemtől szembe is megmondtam, hogy se pasiként se emberként nem akarom vele tartani a kapcsolatot.
Olyan értelmetlen dolgokat írt, hogy kirohantam a világból, de a legjobb barátom is fogta a fejét.
Feléd nem tudom mi lehet a "gond"
Kommunikáció
Személyiség/kisugárzás?
Szerintem.
De küldhetsz képet is, ha gondolod.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!