Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem értem, nem jönnék be a...

Nem értem, nem jönnék be a lányoknak? 20 éves férfi vagyok! De valahogy, rám sem néznek a lányok!

Figyelt kérdés

Az érzelmesebb fajtából vagyok, de ez látszana rajtam?

Magas vagyok mindig normálisan öltözködök! Magabiztosan járok bárhol, mégsem jön össze semmi! Mitől lehet?

Képeket küldhetek. Mindenki kisgyereknek néz!

2016. máj. 14. 13:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Manapság egyik legnagyobb gond: Nem tudnak beszélgetést kezdeményezni, udvarolni a srácok/fiatal urak...

+ nagyon bele vannak buzulva a netes életbe az emberek.

Az emberek mentalitási szintje romlik rendesen.

...stb

A magabiztos járás csak egy dolog. Az alpári telepi gyerek is magabiztos a 0 IQ-s kisugárzással.

A kisugárzás, személyiség fontos.

Lehet nem veszítesz semmit azzal, hogy nem ugranak a nyakadba a lányok.

Pl általános+közép suliban nem igazán nézegettek - szerettem elvegyülni, vagy "hagyjatok a francba nem vagyunk egy szinten".

Nem érdekelt kinek tetszek vagy kinek nem. Akik pedig lenéztek/átnéztek... Nos nyálukat folyatják.

Alig 4ember néz ki értelmesen a sok suli/osztálytárs közül. A többi meghízott, tokásodott, kopaszodó igénytelen 24-26évesek...

Nem veszítettem azzal semmit, hogy ilyenek figyelmét nem keltettem fel anno. A személyiségről/életvitelről nem is beszélve.

Egy a fontos: Találd meg azt az embert, aki elfogad s megérdemel.

De merj lépni is ezügyben!

Szimplán ismerkedj, mint ember az emberrel s ha úgy látjátok lehet több : Próbát megér.

Nincs mit veszíteni.

Ha nem: Akkor kikapcsolódtatok.

Ha igen-t kapsz, azzal pedig tovább haladsz.

Szerintem ami fontos:

-hobbi/alkotás (én pl kisebb barkácsolástól kezdve a szobrászat, grafika, 3D modellezés...értek sok mindenhez)

-értelmes s őszinte beszélgetés

-jó kisugárzás, szemkontaktus

-ápoltság

-izlés (stilustól kezdve az ételek italokig mennyi közös pont van)

-odafigyelés/megfigyelés

Nem szeretem az unalmas sablonos monoton embereket. A cső látás a halálom s a buta kategoria.

Pl volt olyan randim, ahol esélyt adtam olyannak, akinek az se jutott el a tudatáig: ne üljünk a legszelesebb helyen és vacogtam már, kocogtak a fogaim...s nekem kellett szólni menjünk legalább be a plázába.

Témája csak a munkája volt 20x ugyanazt elmesélte s anyukája...

Felkeltem és leközöltem, ne haragudj de szörnyen leszívod az ember agyát a sablonokkal, semmi hobbi, semmi más téma - ha pedig tereltem hobbi fele a témát vagy picit is rendes kérdést tettem fel... Visszatért munka/anyuci témába...

A poén azóta keresgél...holott szemtől szembe is megmondtam, hogy se pasiként se emberként nem akarom vele tartani a kapcsolatot.

Olyan értelmetlen dolgokat írt, hogy kirohantam a világból, de a legjobb barátom is fogta a fejét.

Feléd nem tudom mi lehet a "gond"

Kommunikáció

Személyiség/kisugárzás?

Szerintem.

De küldhetsz képet is, ha gondolod.

N

2018. szept. 26. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!