A lány baráti körök nagyjából szépség szerint állnak össze?
Tapasztalataim azt mutatják, hogy a barátnői körökben nagyjából egy kategóriába tartozó lányok vannak. Nézzünk csak szét délután vagy hétvégén este az utcákon, amikor 5 lány együtt sétálgat, általában hasonló külsőre 'lehetne őket értékelni' (pontozást nem akarom belekeverni). Ti mit gondoltok erről? Szerintetek így van? Ez egy természeti törvény lenne?
[persze vannak kivételek, de én úgy látom, hogy erős többségben ez megfigyelhető]
Szia! Lány vagyok, és igen, a lány csapatokban nagy szerepet játszik a szépség -..-
De a szépség szubjektív, tehát ha valaki szépnek gondolja magát, és feltesz egy tonna sminket, akkor "szép", vagyis a hierarchiában magasabb fokra kerül.
Ha szép, és cúnyának gondolja magát, akkor belekerülhet egy mix csoportba, vagy kívülálló lesz.
Igazából ez űberciki. De valamiért ez van: én kívülálló voltam, és a dominancia/erő alapján szerveződő férfi csoportok mindig jobban vonzottak. Fiús vagyok.
Nézz utána valahol a a fejlődéslélektan vagy ilyesmi körül, hogy hogyan szerveződnek ezek a csapatok, és mitől függ a hierarchia, biztosan van egy tonna anyag erről.
Akik magukat szepnek hiszik, pedig bun rondak
Pletykasak
Rosszat akarok es stb csoportok
Én is be szeretnék kerülni egy ilyen 5fős lány csoportba!
(24/f)
Én és legjobb barátnőm nem vagyunk egy szinten szépség ügyileg, de sokszor nem is bánom,hogy nem vagyok annyira szép mint ő. Akkor úgy is csak az irigység,dominálás menne meg ki a jobb és stb.
Ilyen meg nálunk nincsen,én tisztában vagyok a magam kinézetével. Azért nem vagyok csúnya,inkább átlagosnak mondanám magam, egy pici smink (nem egy tonna) sokat dob rajtam. Viszont ő smink nélkül is szép, egy kis sminkkel meg aztán végképpen :D
Nekem a belső tulajdonság dominál egy barátságnál voltak nálam nem túl szép lányok a barátaim, sose volt velük baj,értékes ember mindenki.
Én inkább azt látom,hogy két szép lány sokat rivalizál,veszekszik,lenyúlják egymás pasiját.De azért,mert túl egyformák. Nagyon azonos temperamentumú,szépségű egyének kijönnek egymással,de csak egy szintig.
Hát nem tudom, nekem van barátnőm a bűnrondától kezdve a szexbombáig minden kategóriában. Én magam inkább az előbbibe tartozom, de sosem vettem észre, hogy ez gondot okozott volna valaha is, és a szép lányok ne állnának velem szóba, mert nem akarnának velem mutatkozni vagy akármi... Meg a barátnőim más barátait elnézve, ott is elég nagy a szórás. Egy olyat sem ismerek, akinek csak a saját "szintjéről" lennének barátnői.
29/N
Nálam nem volt ez így... Valamelyik barátnőm szép volt, valamelyik csúnyácska.
Amit sose szerettem, az az, ha egy nő ribis meg beképzelt. Azokat kerültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!