Fiúk! Hány szép lányt ismertek?
'Ismertek' alatt vegyük azt, hogy köszönőviszonyban vagytok, és el tudtok 3 mondatot mondani egymásról.
'Szép' alatt vegyük azt, hogy a többségnek bejön, tetszik.
Én így kb. 10 'szép' lányt 'ismerek'.
Na most az hogy kinek milyen a szép azt mindenki döntse el maga én véleményem szerint.
Én 5 olyan lányt, nőt ismerek akikről tudnék mit mesélni, és közülük hárommal majdnem napi szinten beszélgetek. Független attól hogy nincs barátnőm, és nehezen megy a csajozás, velük valamiért mégis jól eltudok beszélni és barátok vagyunk mert mindegyiknek van már valakije közülük ketten családos, férjes asszonyok.
Értelmetlen így a kérdés, mit értesz az alatt, hogy sokaknak tetszik? Keresek akkor pl. 50 embert, akinek tetszik: úgy soknak számít?
De ha random megkérdezem 50 embertől, akkor lehet csak 24-nek fog tetszeni.... és a többségnek így nem tetszik...hmmm
Jelenleg egyébként nekem csak 1, de hogy a többségnek bejön-e?... jó kérdés.
Régen volt több is, csak hát nem beszélek velük (költözés)
"'Szép' alatt vegyük azt, hogy a többségnek bejön, tetszik."
Én nem azt veszem szépnek. Akit én szépnek mondok, az nekem tetszik. Elvégre egy szubjektív fogalomról beszélünk.
és akkor mi van ha 10-20-30? rámersz köszönni, nagy ügy. Amúgy is kinek mi a szép az változó. Suliban én is sok csajjal jóban voltam de csak poénkodás szintig, belül egyikük sem tetszett, így nem értem miért nagy szám szép emberekkel spanolni.
Az hogy a többségnek mi tetszik, megint más. Ha a többségnek a kismellű piszka csajok tetszenek, de te szereted a nagyobb, kerekekebb mellű és alkatú csajokat, akkor is a többség érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!