Ismertek-e olyan nőt, akinek szép az arca, jó az alakja, egyben intelligens és jó természetű? Lehetséges ez egyben?
Minden nő (de férfi is, ha a NŐ választ) kompromisszum.
A felsorolt tulajdonságok között van nyilván fontosabb, de legalábbis egy sorrend, és a hátrább lévőkkel meg kell/lehet alkudni és úgy elfogadni.
A feleségem pont ilyen.
Itt ül mellettem, és tökéletesen egyetért a véleményemmel.
utolsó az öndicséret mindig büdös !!! Tanuld meg 1 normális ember sosem dicséri önmagát 1 valóban szép nő ha persze intelligens is :) soha de soha nem dicséri magát ..lehet te vagy az a típus aki kívül szép mint 1 piros alma de belül rothadt ...komolyan mondom elképesztő hogy vannak olyan emberek akik magukat dicsérik...azt mondják rám is de én csak jót röhögök és még zavarba is jövők és elterelem erről a témáról a szót,hiszen ne ezért szeressenek hanem a humorom stilusom stb miatt....
Magyarországra jellemző hogy elvannak szállva a nők nézétek meg 1 buszmegállóban hogy viselkednek ...
mint aki karót nyelt illegeti billegeti magát,dobálja a haját ,,,és látszik hogy figyelj csak van rajtam 1 kg smink kivan vasalva a hajam én vagyok a sztár ....ezt látom sajna mindenhol mintha futó szalagon gyárva lennének 10 ből 7 nő lány sőt még az idősebb korosztály is ....egymást majmolják ...és lám itt is van aki önmagát dicséri :) számomra ez hihetetlen :D
A szép arc és a jó alak ugye tudod, hogy szubjektív?
Lehet, hogy valaki a túlsúlyos barátnőjét/feleségét tartja jó alakúnak, mert neki ez a testtípus tetszik.
Igen.
Sőőt... 1 ilyet ismerek, de ő zseni. Szóval konkrétan okosabb mint Einstein( neki 200 körüli IQja) volt.
Egyben, bitang jó teste van, nagyon nagyon kedves, ott segít ahol tud és nagyon szép arca van.
"Kapásból biztosan azt mondaná mindenki( aki rossz logikában, esélyszámításban), hogy ez így együtt lehetetlen.
Egyébként külső relatív, de emberek bőőőőőő nagyja oda van érte külsőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!