Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Gonosz barát vagyok ebben az...

Gonosz barát vagyok ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Egyetemre járok, olyan szakra, ahol kevesen vagyunk, mindenki ismer mindenkit.Alapvetően mindenkit kedvelek, de épp azzal, akivel legelőször barátkoztam össze, és így talán a legtöbbet vagyok vele, és akit szerintem a többiek is elkönyveltek barátomnak, vannak fenntartásaim. Szimpatikus több dologban, illetve nem is tudom, miben, de van, ami zavar benne. Személy szerint engem sose bántott meg, csak egyes dolgairól megvan a véleményem. Ettől rossz barátnak érzem magam. Mert nekem nem tett rosszat, de van, amiről megvan a véleményem. Meg pl. lehet, hogy az egyetem után nem tartanám vele a kapcsolatot, vagy nem gyakran, de közben tudom, hogy nekem nem ártott igazából, csak más a stílusa. Nem azért nem tartanám vele a kapcsolatot, mert nem érdekelne, hanem mert hülyén érzem magam attól, hogy egyszerre kedvelem is, meg nem is.
2016. ápr. 22. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Mond el neki,mi a problémád vele.
2016. ápr. 22. 21:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Meg szoktam tenni, mindig mondom, amikor olyat csinál, ami zavar.
2016. ápr. 22. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Ember vagy, ítélkezel..amíg az ítéleteid nem hatnak ki a hozzáállásodra vele kapcsolatban, szóval nem fordítod ellene a dolgait, addig a helytelenítés nem probléma szerintem. Ha nem kedveled meg úgy igazán, úgyis elhal a kapcsolat, ha meg mégiscsak kialakul a kapocs, akkor a hülyeségeivel is szeretni fogod.
2016. ápr. 22. 22:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2016. ápr. 23. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!