Gonosz barát vagyok ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Egyetemre járok, olyan szakra, ahol kevesen vagyunk, mindenki ismer mindenkit.Alapvetően mindenkit kedvelek, de épp azzal, akivel legelőször barátkoztam össze, és így talán a legtöbbet vagyok vele, és akit szerintem a többiek is elkönyveltek barátomnak, vannak fenntartásaim. Szimpatikus több dologban, illetve nem is tudom, miben, de van, ami zavar benne. Személy szerint engem sose bántott meg, csak egyes dolgairól megvan a véleményem. Ettől rossz barátnak érzem magam. Mert nekem nem tett rosszat, de van, amiről megvan a véleményem. Meg pl. lehet, hogy az egyetem után nem tartanám vele a kapcsolatot, vagy nem gyakran, de közben tudom, hogy nekem nem ártott igazából, csak más a stílusa. Nem azért nem tartanám vele a kapcsolatot, mert nem érdekelne, hanem mert hülyén érzem magam attól, hogy egyszerre kedvelem is, meg nem is.2016. ápr. 22. 21:16
1/4 anonim válasza:
Mond el neki,mi a problémád vele.
2/4 A kérdező kommentje:
Meg szoktam tenni, mindig mondom, amikor olyat csinál, ami zavar.
2016. ápr. 22. 22:18
3/4 anonim válasza:
Ember vagy, ítélkezel..amíg az ítéleteid nem hatnak ki a hozzáállásodra vele kapcsolatban, szóval nem fordítod ellene a dolgait, addig a helytelenítés nem probléma szerintem. Ha nem kedveled meg úgy igazán, úgyis elhal a kapcsolat, ha meg mégiscsak kialakul a kapocs, akkor a hülyeségeivel is szeretni fogod.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2016. ápr. 23. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!