Ti mit tennétek ebben az esetben? többi lent
Figyelt kérdés
Ha egy éjszaka barátotokat testi sértés éri egy szóváltás után és az elkövetőknél fegyver is volt és ti láttátok az elkövetőknél a fegyvert,de később attól félve,hogy belekeverednétek a bírósági ügybe inkább letagadnátok?
És a barátnak egyetlen egy ember se menne el a társaságból tanúnak, sőt többen azt tanácsolják ne csináljon belőle ügyet valószínűleg,azért nehogy belekeverje őket?
Én vagyok a barát...
2015. máj. 28. 15:58
1/11 vfrtom válasza:
Elég sz@r barát vagy akkor. Már ne haragudj.
2/11 A kérdező kommentje:
én vagyok a barát akit bántalmaztak ...
2015. máj. 28. 16:19
3/11 vfrtom válasza:
Akkor elég vacak a baráti köröd van, tegyél feljelentést, kerüld azt a környéket. stb.
4/11 vfrtom válasza:
Egyeik haveromat "bántalmazták " már , lett is belöle tömegbunyó...
5/11 A kérdező kommentje:
ez már nem mostani eset
nem tettem feljelentést,elkerülöm azt a környéket nagyívben,de ez a szálka,hogy az a barát még le is tagadott mindent kicsit mellbevágott.
2015. máj. 28. 16:22
6/11 vfrtom válasza:
Akkor a barátot is kerülni kell, nem igaz barát.
7/11 A kérdező kommentje:
tulajdonképpen a baráti körömből 1 ember mondta vissza úgy a sztorit,ahogy történt mindegy amúgy alapból fegyverrel jöttek az illetők
2015. máj. 28. 16:25
8/11 anonim válasza:
Tanulságos eset, amire érdemes mindig visszagondolnod akkor amikor a baráti társaságodnál jóval magasabbra kerülsz, és jönnek hozzád jópofizni, mikor a saját szükségük úgy hozza. Bár én a helyedben, innentől kezdve többet egyiknek sem érnék rá:)
9/11 A kérdező kommentje:
sőt hallottam olyat is vissza (elvileg barát mondta)
hogy én ezt mennyire megérdemeltem ,mert minek szóltam vissza
na mindegy.
2015. máj. 28. 17:02
10/11 anonim válasza:
Ezek csak haverok. A barátságtól olyan messze vannak, hogy a Gellérthegyről se látszanának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!