Ti mit tennétek ebben az esetben? (Többi lent)
Sziasztok.
Arról lenne szó hogy van egy 22 éves testvérem(fiu).Az egyik barátja oda adta neki az autóját mind a ketten benne ültek.Meg akartak fordulni,tesóm vezetett és nekimentek egy falnak.Az autónak összetört az orra,szélvédője.Azt mondta a fiu(akié az autó)h neki nem kell az autó 850.000FT fizessük ki.De mivel most nincs erre pénzünk azt mondta h ő elmegy húsvét után dolgozni majd szeptemberbe jön haza.A fiu a saját pénzéből vette az autót(23-24 éves).Most ti a szülei helyébe bele egyeznétek hogy csak szeptemberbe adjuk oda a pénzt?
Nagyon megviselt engem a dolog 17f és a szüleimet is.Meg se fordult a fejembe h a tesóm törte össze.Nagyon rosszul érzem emiatt magam.A válaszokat előre is köszönöm.
megfizetném az okozott kárt, de előtte számolnék, hogy mennyi is a kár...
mondjuk jogos a tulajdonos reakciója is, hisz egy összetört kocsival nem tud mit kezdeni és ha hónapokig nem lehet kocsi nélkül akkor kell vennie másikat...
nem értem mi köze itt a szülőknek a dologhoz...23-24 éves a srác, nem kisgyerek...7 hónap van még szeptemberig, én tuti írnék valami papírt erről a tartozásról, hogy később tényleg visszatudjam szerezni a pénzem...de ha nem tudtok most fizetni akkor úgy is meg kell várnia...max mondhatja azt, hogy havi X összeget fizessetek neki Y hónapig...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!