Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kövér, nagyon testes lányok...

Kövér, nagyon testes lányok (kép) ti féltek egy párkapcsolattól (20/f)?

Figyelt kérdés

[link]

Többször ismerkedtem már a képen látható hasonló testalkatú hölgyekkel, de inkább csak ismerkedés céljából keresték a társaságom. Én rendes normális fiú vagyok. És a lányok akikkel ismerkedtem is azok. Azt mondják nagyon kedves vagyok, be is jövök nekik, nagyon élvezik a társaságomat, stb.., de mégis visszahúzódóaknak látom őket egy párkapcsolatra.

Lányok! Esetleg valami tipp, hogy mi lehet a gond?

Normális válaszokat légy szíves!

Főleg az ilyen típusú lányok megjegyzéseire vagyok kíváncsi!

Előre is köszönöm a segítségeteket!

2016. ápr. 19. 18:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A #2-sel teljesen egyetértek.

Bár nem tölti be nekem a képet, nem tudom milyen alkatú lányt linkeltél be, de én sem a soványak/normálisak táborát erősítem.

Mikor alakulgatna valakivel valahogy mindig sikerül "tönkre tennem" a dolgot, mert én sem hiszem, hogy komolyan gondolja az illető.

Én pl. nem hiszem el ha valaki azt mondja tetszem stb., hisz ha magamnak sem tetszem, hogy tetszhetnék másnak?

#9 én sem szívesen vetkőznék le senkinek, még sötétben sem :D

2017. jan. 26. 21:35
 12/12 anonim válasza:
Sajnos nekem is az a gondom, hogy mikor azt látom, hogy közelít egy pasi, és próbál szerencsétlen udvarolni, akkor én hárítok, mert tudom, hogy előbb-utóbb le kell vetkőzni, és már a víz is kiver a gondolattól, hogy meglát meztelen. Borzasztó, hogy nem tudom ezt leküzdeni. Sok jó, rendes pasit elhajtottam már ez miatt :(
2017. ápr. 13. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!