Őrültnek fognak hinni a barátaim, ha megtudják, hogy egy sorozatgyilkosért rajongok?
Én egy szeretethiányos hyegyereknek gondolnálak, akinek feltűnési viszketeksége van.
Ugye jól gondolom, hogy te most egy igazi unicumnak érzed magad???
4# Azt hittem csak nekem :-)
Lehet rajongani szerintem negatív, de domináns karakterekért. Állítom ,hogy az István a Király rockoperát anno a fiatalok meg sem nézték volna Koppány nélkül.
Vagy a Paradicsom meghódításában kinek nem tetszett Moxika?
És tovább megyek, ki nem kedveli Hannibál eszét, agyafúrtságát Anthony Hopkins által?
az ilyen idióták szoktak a sorozatgyilkosok következő áldozatai lenni
feltéve ha nem egy sorozatból van
szánalmas barom
Nem tudom, attól is függ, mennyire jó barátok, mennyire ismernek téged, és mennyire hasonló az érdeklődési körötök. De szerintem talán jobb lenne, ha nem mondanád el nekik.
Én viszont nem tartalak őrültnek. Engem is érdekelnek a sorozatgyilkosok (bár nem annyira a konkrét személyek, életrajzok, stb., hanem inkább ennek a lelki háttere meg a módszereik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!