Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A lányok tényleg szívesen...

A lányok tényleg szívesen barátkoznak biszex pasikkal?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 23:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20%
Undorító! Határozottan nem!
2016. ápr. 25. 23:53
 12/18 anonim válasza:
Én igen!! Főleg mióta elolvastam a Crossfire sorozatot.
2016. júl. 27. 22:13
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

" 6-os:

És mi a helyzet a "megcsalás", "nem tudok mindent megadni neki", "többes", stb témakörökkel? Nem ezen bukna el a dolog? Feltéve ha valóban biszexről van szó, nem pedig álca, ahogy te írod "

Csak most olvastam a kérdésed.

A nem tudok mindent megadni neki dolog az esettől függ. Biztos van, aki pl. eleve több szexet kíván, más kevesebbet. Igen, előfordulhat, hogy nem tudok mindent megadni, de nem hiszem, hogy ez az általános, mert akkor az ilyen emberek mindig boldogtalanok lennének.

Többes: mmint szex? Senkivel se vállalnék ilyet.

De mint mondtam, én nem hiszem, hogy az összes ilyen srác másra se vágyna, csak szexre.

Megcsalás: a megcsalás egy általános dolog, szerintem pont akkora az esélye, mint másnál. Meggyőződnék róla, hogy nem teszi, de utána elhinném. (Értsd: ismerkedős fázison túljutunk.) mindegy, kivel csalna meg akárki, az ugyanúgy rossz lenne. Nem hiszem, hogy nagyobb az esély.

2016. júl. 27. 23:03
 14/18 anonim ***** válasza:
Én igen, bár mondjuk már kinőttem a lánykorból nő vagyok.
2016. okt. 18. 11:59
 15/18 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy? :)
2016. okt. 18. 12:41
 16/18 anonim ***** válasza:
36
2016. okt. 18. 12:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen
2017. jan. 5. 16:33
 18/18 anonim ***** válasza:
24F bi irjatok csajok bizonyitsuk be, hogy igen
2017. jan. 5. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!