Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van még valaki aki nem bírja...

Van még valaki aki nem bírja az embereket?

Figyelt kérdés
Nem találom az embereket megbízhatónak, tisztelettudónak, igazságosnak, empatikusnak és bizalmas információt szét nem kürtölőnek. Van még valaki ezzel hasonlóképpen?
2016. ápr. 16. 13:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem ezt az általánosítást. Nagyon sokféle ember létezik, ennél fogva vannak olyanok, akikben megtalálhatóak ezek a tulajdonságok, és vannak olyanok is, akikben nem. Az olyan emberek társaságát kéne keresned, akikben megvannak.

Én se szeretem azokat az embereket, akik ilyenek, de eldöntöttem, hogy nem törődöm velük. Azokra koncentrálok, akik számomra elfogadhatóak, ők lesznek a barátaim, társaim, családom. Nem kell minden emberrel törődni. Úgy tűnik ez nem evidens sokak számára.

2016. ápr. 17. 00:28
 12/12 anonim ***** válasza:

A legtöbb emberből hiányoznak ezek a tulajdonságok.

Amíg békén hagynak addig nincs velük bajom, de ezeknél szokás az, hogy a másik vérét szívják, szóval én sem bírom őket.

2016. ápr. 17. 03:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!