Más sem bírja elviselni az embereket? Miért van ennyi bunkó?
Sajnos el kell viselni valahogy, másképp már életfogytiglanomat tölteném, brutális sorozat gyilkosságok miatt.... mivel ugye a börtön nem hiányzik ezért lenyelem a hülyeségeiket néhány embernek
21/F
Sehogy,mert nem lehet elviselni őket.
Töltődj fel amikor egyedül vagy,hozzád közelállókkal foglalkozz többet.
azért van ennyi bunkó, mert elégedetlenek általában mindennel. ha egy normális körülveszi magát bunkókkal, őket hallgatja sokáig stb, előbb-utóbb ő is olyan bunkóvá válik.
igazad van, nagyon ritka manapság az olyan, aki tisztelné a másik személyt, vagy önmagát. vagy a munkáját pl. nagyon ritka az olyan, aki a munkáját alázattal csinálná. ha nincs bennük alázat, az iránt sem amit elszeretnének érni, meg szeretnének valósitani, hogy lenne bennük alázat, tisztelet mások iránt? és aztán csodálkoznak, hogy miért nincs karrierjük, vagy nem úgy alakulnak a dolgaik, ahogyan elképzelték.
nagyon ritkán találkoztam olyan emberrel, aki együtt tudna érezni a másikkal. ha ki is mondják, hogy nagyon sajnálom, azt sem tiszta szivből teszik. rengeteg önző ember van, és magukat állitják be a világ központjának sajnos.
úgy tudom elviselni, hogy az ilyen személyeket nem létezőnek nyilvánitom.
köszönöm a válaszokat! próbálok én is nem törődni velük, de néha már annyira fel tudnak húzni..
itt is sokszor kiírok egy kérdést, és annyi bunkó ember válaszol, persze nem a témával kapcsolatban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!