Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek miért nem keresnek?

Anonymous0123 kérdése:

Szerintetek miért nem keresnek?

Figyelt kérdés

Volt bandámba volt egy csaj aki bekevert és szakitott velem a volt pasim meg összevesztem pár lánnyal és letiltottam őket 2 hónapra rá buliba taliztam velük de nem volt ott az a csaj aki bekevert és kibékültem velük és el is jöttek hozzám 2 hete de már mondtam hogy hivjanak ha mennek valamerre az egyik mondta oké majd szól de nem is szól már 1 hete meg az a csaj is volt velük bent városba aki bekavart..azzal nm szeretnék kibékülni.

Mindig talizunk akkor köszönünk meg minden de nem értem miért nem keresnek.. pedig ők jöttek oda hozzám.

Hogy hozzak össze velük talit?Hogy pl varosba mennyunk.

#csaj #barát #barátság #haverság #régi #összeveszés #régi társaság #régi banda #bekeverni #nem kibékülni
2016. ápr. 12. 12:17
 1/1 anonim ***** válasza:
A királynôt megölni nem kell félnetek jó lesz...
2016. ápr. 12. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!