Miért van az, hogy a barátok nem keresnek engem? Mindig csak én keresem őket?
Engem miért nem hívnak el, miért nem keresnek? Miért mindig nekem kell másokat felhívnom ha össze akarok futni velük?
Én érdeklődő vagyok, érdekel mi van a másikkal és magamról is mesélek, nem vagyok zárkózott.
Van olyan ismerősöm akinek hobbija sincs, meg érdeklődése sincs semmi iránt. Csak a gép előtt ül, mégis keresik a barátai hívják ide-oda.
És miért van másnak rengeteg barátja? Míg másnak egy sincs?
Az is érdekes, hogy egyik embernek 30 évesen is vannak általános, vagy középiskolai barátai. Másnak miért nem maradt 1 sem?
Sajnos,mert nem a barátaid.
Tudod,mikor a felek nem keresik kölcsönösen egymást az azt jelenti,hogy egy oldalú barátságról van szó.
Vagyis neked fontos,nekik nem.
Gondolj bele,hogy ha téged nem hívnak akkor mennyire lehetsz fontos számukra? Megmondom,semennyire.
Azt találgatni kit miért és miért nem hívnak felesleges.
Próbálj másokkal is barátkozni.
Olyanokkal akiket érdekel mi van veled és ők is akarnak találkozni,nem csak te.
De olyan nincs, szerintem ez már így 30 évesen nem fog változni. Van akinél a barátok nem változnak. Ha megismerek új havert nevezzük így, akkor max 1 év és nem keres többet. Legutóbb így volt.
Szerencsére van valaki akire gyakran számíthatok. De még őt is inkább én keresem, de vele no problem. Hiszen hetente találkozhatok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!