Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért utálják ennyire manapság...

Miért utálják ennyire manapság a (cigányokat)?

Figyelt kérdés

Nekem van egy nagyon jó barátom aki cigány. És tudom hogy általában a cigányok:

-Lopnak

-Csalnak

-betőrnek

De az én barátom nem ilyen teljesen más. Ők rendes életet élnek, dolgoznak, igényesek valamint tiszták.

És nem értem miért nem eszik figyelembe ezt az emberek.

tudom a legtöbsége nem ilyen.

De legalább az ilyen cigányokat nem vennétek egy kalapba

Szerintem őket valamennyire megkéne tisztelni azzal hogy nem cigányozzuk le. Mert észre lehet venni azt aki

lop, csal , iszik stb...

de azt is észre lehet venni aki rendes életet él legalább az ilyen cigányokat nem néznétek le. !

Ti ezzel hogy álltok?

irjátok meg!

előre is köszi! :)

#roma #rasszízmus #fajgyűrölet
2016. ápr. 11. 17:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Azt már én is észrevettem, hogy csak addig keménykednek, amíg ellenállásba nem ütköznek és egyedül nem lesznek.
2016. ápr. 24. 14:41
 22/27 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak cigány munkatársaim és a legbecsületesebb emberek egyike mindegyik,a kiket ismerek, de ők megvetik az úgymond "putris" cigányokat. Nekik sokkal többet kell harcolni a megbecsülésért.

Ugyanakkor van egy másik oldala is a dolognak. Tudod, meglepően kellemetlen dolgok érhetnek mondjuk Tatabánya külvárosában sötétedés után. Vagy kést szorítanak az oldaladhoz, hogy légy oly' kedves és add oda a telefonodat.

A párom lába be volt gipszelve, kifejezetten utaztak rá a cigány bűnözők. Négy hét alatt hétszer próbálták kirabolni úgy, hogy ugyanannak a családnak a tagjai arra sem vették a fáradtságot, hogy megjegyezzék, hogy hord fegyvert magánál.

Akkor mit várunk?

Túl sok a negatív példa és túl kevés a kivétel.

2016. ápr. 30. 22:19
 23/27 anonim válasza:
Hidd el, én magam is cigány vagyok, és hiába van több szókincsem az összes magyar osztálytársam. hiába vagyok kitűnő tanuló, az emberek előítéletesek, és általánosítanak. Hiába vagy érett, normális, az emberek csak egy cigányt látnak benned. De valójában nem érdekel, ha mások lenéznek a bőrszínem miatt. Ez legyen az ő gondjuk, amíg ők utálkoznak, és sorra buknak meg, (igen, magyar is szokott lopni, hazudni, vagy bármit amit eltudsz képzelni. Ez fejben dől el, és nem a bőrszín alapján.) addig én tervezem a jövőm, és nevetek az ilyen rasszista, éretlen magyarokon.
2016. máj. 5. 19:28
 24/27 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet megérteni, nem a bőrszín miatt utálják a cigányokat? Senkit sem izgat, milyen színű. Azért utálják őket, mert a többségük állatként viselkedik. Viselkedik, tehát a tanult tulajdonsága miatt utálják, nem a színe (tehát vele született tulajdonsága) miatt. Ha vakítóan fehérek lennének, akkor is utálnák őket a viselkedésük miatt.
2016. máj. 5. 20:41
 25/27 anonim válasza:
AZ ért utálják a haverod mert nem tudják hogy o is lop-e esetleg. Ránézésre nem tudják megállapitani.
2016. máj. 7. 18:07
 26/27 anonim válasza:
Én például nem vok nagyon rasszista. De azert amit ok muvelnek....azert az sok!
2016. máj. 7. 18:09
 27/27 anonim válasza:
Mert semmirekellőek. Integrálódni nem hajlandóak. Lopnak csalnak hazudnak
febr. 27. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!