Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért utálják ennyire manapság...

Miért utálják ennyire manapság a (cigányokat)?

Figyelt kérdés

Nekem van egy nagyon jó barátom aki cigány. És tudom hogy általában a cigányok:

-Lopnak

-Csalnak

-betőrnek

De az én barátom nem ilyen teljesen más. Ők rendes életet élnek, dolgoznak, igényesek valamint tiszták.

És nem értem miért nem eszik figyelembe ezt az emberek.

tudom a legtöbsége nem ilyen.

De legalább az ilyen cigányokat nem vennétek egy kalapba

Szerintem őket valamennyire megkéne tisztelni azzal hogy nem cigányozzuk le. Mert észre lehet venni azt aki

lop, csal , iszik stb...

de azt is észre lehet venni aki rendes életet él legalább az ilyen cigányokat nem néznétek le. !

Ti ezzel hogy álltok?

irjátok meg!

előre is köszi! :)

#roma #rasszízmus #fajgyűrölet
2016. ápr. 11. 17:42
1 2 3
 11/27 elwera ***** válasza:
Tehát inkább úgy mondanám, hogy bizalmatlan vagyok velük szemben, de egy esélyt mindenki kap nálam.
2016. ápr. 12. 01:54
 12/27 anonim ***** válasza:
38%

Legjobb barátnőm roma,igaz félig csak.

Tőle jobb barátnőm sosem volt!!

3 éve vagyunk barátnők és ő is mindenét oda adja ha nekem nincs és fordítva. Rendezettek és tiszták.

Apjának sajnos alkalmi melói vannak,mert előítéletek miatt nehezen kap munkát.

Barátnőmnek jó részt magyar barátnői,barátai vannak és a pasijai is mind magyarok voltak.

Barátnőm eléggé magyaros ha lehet így fogalmazni abszolút nem beszél így,hogy more,meg csaje és hasonlók. Időnként persze előjön ez benne. De sok magyar is mondja ezeket.

Nekem is voltak kellemetlen szitujaim cigányokkal. Ellenben barátnőmben megbízom. Ha átakart volna bacni már a 3 év alatt megtehette volna. Az egész családja szeret. Ha megyek akkor mit eszek,mit kérek,mit iszok Terülj terülj asztalka van. Eléggé befogadtak,szeretnek.

Ő figyelmeztet,hogy melyik az a cigány akire rá se nézzek,mert balhézni fog. Múltkor neki ment volna egy cigány lánynak,mert beszólt nekem a buszon. Én állítottam le. Értem bármit megtenne!

2016. ápr. 12. 11:20
 13/27 anonim ***** válasza:

Mert az embereknek nincs lehetőségük mind az 1 millió cigányhoz odamenni, és személyesen 1-2 órát elbeszélgetni. Ezért a sokaságból veszel egy kis mintát, és ez alapján állítasz fel egy szabályt, józan ésszel végiggondolva nem hülyeség (persze a liberátor jogvédők szerint csak akkor mondhatsz olyat, hogy a cigányok bűnözők, ha mind az 1 millióról személyesen be tudod bizonyítani, hogy az - ami ugye lehetetlen). Ugyanezen az elven működik az is, ha mondjuk egyszer megkóstolod a répát mondjuk, és nem ízlik, majd innentől kezdve kijelented, nem szereted a répát. Érdekes módon senki sem szegezi neked a kérdést: minden répát megkóstoltál?

Én is ismerek normális és aránylag normális cigányokat, mégis az a véleményem, hogy a cigány népcsoport egy semmitérő, hazátlan, kulturálatlan, ősemberi szinten vegetáló laza halmaz.

Nem mellesleg a civilizált cigányt nem nézik le, mert ha látják, tud emberi módon élni, akkor nincs miért szekálni (a skinheadek meg társaik kivételével). És az ilyen cigány általában szintén azon a véleményen van, hogy a mocskos putris félállat csak a társadalom terhére van.

2016. ápr. 12. 12:26
 14/27 anonim ***** válasza:
47%

engem volt hogy cigányok raboltak ki.előfordult,hogy belém kötöttek,pofán vágtak.anyámat is rabolták ki.betörtek a lakásunkba többször is.volt olyan cigány osztálytársam akit áthívtam és ékszereket lopott.ebből egyetlen nagyon komoly tanulságot szűrtem le:vannak köcsög emberek.

azóta sem kerülöm kifejezetten a cigányokat,volt cigány barátnőm is,nincs olyan környék ahova azért nem megyek mert sok ott a cigány.szóval kijutott bőven az un.cigánybűnözésből,ennek ellenére nem tartok tőlük egyáltalán.nem vetítem ki mindegyikre a sérelmeket amiket elszenvedtem.nyilván azokat megvetem akik ártottak(meg akik másoknak ártanak),de ennyi.nem vagyok bizalmatlanabb egy cigánnyal mint bárki mással.az én agyam képtelen így működni.

2016. ápr. 14. 17:46
 15/27 anonim válasza:

Nekem meg van az okom hogy utáljam őket.

Le is írnám de hát az sok időbe tellne.

2016. ápr. 15. 13:49
 16/27 pittba válasza:
nekem is volt egy cigány barátom több évig. sőt a legjobb barátomnak hittem aztán szépen lassan rájöttem hogy lopkodott tőlem és egyre, egyre kezdett elöjönni benne a cigány vér, szerencsére idöben megszakitottam vele a kapcsolatot. óvakodjatok a cigányoktol, aljas egy sunyi népség.
2016. ápr. 19. 22:57
 17/27 anonim válasza:
Hitler!
2016. ápr. 20. 19:59
 18/27 anonim ***** válasza:

Általános iskolában sajnos sok cigány osztálytársam volt.

Az eggyik, elvette a zsebpénzemet (nem mertem senkinek szólni, késsel járkált magyon féltem), a másik kb 2 évig napi szinten megvert. (Nem ilyen durván, csak annyira , hogy pont nem látszot).

Még első 2 osztályban csak 1 cigány volt, na vele nagy haverok voltunk, okos értelmes gyerek volt (most egyetemista) de miután a sutyerák fajtatársai bejöttek a képbe eltávolodtunk egymástól mert ink az alja cigányokkal volt.(gondolom mert csak én haverkodtam vele és miután jött a többi cigány több barátja lett)Én ezért utálom a cigányokat, nemtudom elfelejteni miket csináltak velem. (Volt köztük szegény és gazdag is, de ez nem befojásolt semmit a viselkedésükön)

Természetesen nem köpöm le őket az utcán és ha esetleg beszélni kell velük azt normálisan teszem de akkoris ott lessz bennem , hogy utálom őket.

2016. ápr. 21. 08:36
 19/27 anonim ***** válasza:

Az nem elég indok a gyűlöletre, amit te is leírtál?

Bezzeg egymás közt azt is utáljátok, akinek mondjuk olyan helyen van az anyajegye. Egy cigány pedig sok mindent megtehet. Pff...

2016. ápr. 23. 13:52
 20/27 anonim ***** válasza:
Amúgy a közhiedelemmel és a politikai ukázzal ellentétben a cigányok is utálják a cigányokat. Egy kolompár és egy beás kis csapat is úgy egymásnak mennek kaszákkal, macsétákkal, kardokkal, hogy öröm nézni. És ezt nem én találtam ki, nekem egy cigány ismerősöm mondta. Közöttük sincs összetartás, még a magyarokkal szembeni utálat sem fogja össze őket. Gyakorlatilag olyanok, mint az afrikai bennszülött törzsek.
2016. ápr. 23. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!