Miért van ez manapság lányok?
Figyelt kérdés
Az oké, hogy a kapcsolatban megválogatjátok a fiúkat, de baráti Kornél minek? Elhiszem hogy jó a menő fiúkákkal lógni, de nem csak ők léteznek a világon! :D2016. jan. 17. 22:29
1/6 anonim válasza:
Bocsánat mester. Mostantól nem válogatom meg a baráti köröm.
2/6 anonim válasza:
Mindenki megtalálhatja a maga baráti körét ha nem válogat és jó időben van jó helyen. Az ilyen magukat menőnek nyilvánítók barátságára pedig nincs szükségem, mert a legalja.
3/6 anonim válasza:
Hát basszus te lógnál idiótákkal/s*eggfejekkel/tolvajokkal/drogosokkal meg miegymással? Én fiú vagyok és messze vagyok a menő körtől, de az embernek igenis meg kell válogatnia kikkel barátkozik. Persze elítélni senkit se szabad és jó ha jóban vagyunk mindenkivel, de komoly barátságot csak azzal aki megérdemli.
4/6 Sunshinedoll válasza:
Ki az a Baráti Kornél? Jól néz ki?
5/6 anonim válasza:
Ja erre a Kornélra én is kíváncsi lennék :D:D:D
De egyébként meg.... nem lehet az ember mindenkivel puszi pajti...felszínesen persze. Habár én sosem értettem, hogy mire jók a felszínes barátságok. Sokkal többet ér, ha van pár olyan barátod akire tényle számíthatsz, mint hogy hatezer millió olyan emberrel legyél körülvéve, akik nyalják a s*gged de a hátad mögött meg kibeszélnek. ;)
6/6 A kérdező kommentje:
Látom a lényeget nem érti senki! Amúgy telefonról írom és a helyesírási szarság átírja, szóval az BARÁTIKÖR!
lialia1 nem ez volt a lényege, szóval én egy szóval nem írtam, hogy ne válogasd meg! ;)
2016. jan. 19. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!