Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, mennyire számít...

Lányok, mennyire számít nektek manapság, ha egy fiú udavarias, kedves? Kort írjatok.

Figyelt kérdés
2015. júl. 10. 19:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Eléggé számít.Az is,hogy ne az a tipikus mai kinézete legyen- nyalt haj,meg ezek a borzalmas ruhák...stb A kérdéshez nem tartozik,de a lányok se semmik...viselkedés,kinézet és ilyesmi téren. 21évesL
2015. júl. 10. 19:55
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Én udvarias, kedves vagyok, múltkor magam elé engedtem egy ismeretlen nőt az egyik üzletbe menet. :D Sőt pár napja a buszon magam elé egy idősebb hölgyet, pedig mondta, hogy menjünk csak de mi (haverommal) szabadkoztunk, hogy így illik, tessék csak menni. :D A mai pi.sáknak nem hinném, hogy számít, de a normális "lányoknál" még a megfelelő gondolkodásmódnak köszönhetően ige is számít. De ne hogy elvárd egy ecsetfejű idiótától, hogy maga elé engedje bárkit is. :D 22/f. :D Legyél csak udvarias, az ritka és az mindig menő. :D Én sem vagyok az a kinézetre aranyos, visszahúzódó srác, de így neveltek. Adjál zöldet még ha nem is vagyok lány, mert egy komplett fogalmazást írtam neked. :D
2015. júl. 10. 20:00
 3/11 anonim válasza:

Sokat szamit:D

14.

2015. júl. 10. 20:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Számít. Nem hiába vagyok egyedülálló.
2015. júl. 10. 20:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha egy férfi kedves ma egy lánnyal, akkor túl sok esélye nincs arra, hogy bármelyik lány ágyában kikössön... Ez az igazság!
2015. júl. 10. 20:33
 6/11 Viven kérdései ***** válasza:
Nagyonis sokat.
2015. júl. 10. 20:49
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez nekem az alap belépő.

Aki ezekkel a minimális tulajdonságokkal sem rendelkezik, szóba sem jöhet.

Kor? Nme mindegy?

12-35 között mindig így gondolom.

2015. júl. 10. 21:07
 8/11 anonim ***** válasza:

Pasi vagyok, úgyhogy bocsi a válaszért. Én azt vettem észre, hogy számít nekik, bár az azt a lányok nem szeretik, ha ez túl erőltetett vagy mesterkélt, csak felvett szerep. Pl. az irritálja a legtöbb lányt, ha egy lány állandóan kihúzza nekik a széket, rögtön ugrik egyből, ha leejt valamit stb., és látszik az egészen, hogy csak azért csinálja, mert nyáladzik a csaj után...

Ha viszont természetesen vagy udvarias, tehát nem csak velük, és nem csak a csajozás kedvéért, hanem alapból, az kifejezetten tetszik nekik. Egy pasi vagy ilyen, vagy nem. Úgyhogy ha nem vagy ilyen, inkább ne erőltesd.

A másik pedig, hogy a legtöbb lányt inkább az udvariasság hiánya zavarja, sokszor ha udvarias vagy, azt természetesnek tartja, tehát ez nem biztos, hogy minden lány pluszban "felszámítja", mint pozitív tulajdonságot. :D Azt akarom ezzel mondani, hogy ne pusztán az udvariassággal akarj egy nőt levenni a lábáról, az udvariasság csak olyan mellékes legyen, hogy azt mondja a lány, hogy "bírom ezt a pasit, ezért meg azért (és itt inkább ez a lényeg), és még mellékesen udvarias is!"

Végül pedig, remélem nem azt érted udvariasság alatt, hogy a csaj lába előtt heversz, és rögtön virágcsokorral és verssel nyitsz, mert az ilyen riasztó. És ha a lányt a tenyereden hordozod, állandóan úgy bánsz vele mint a hímes tojással, az egy idő után nagyon unalmas tud neki lenni, az ilyen pasik mindig a barátzónában kötnek ki. "Aranyosak" és kész. Szóval a csajok nem azt igénylik, hogy te legyél a lovagjuk, aki lesi minden kívánságukat, hanem azt igénylik, hogy tudjanak veled jókat nevetni, hogy finoman legyél bunkó is, szólj be nekik, nevettesd meg őket, tudj csípős is lenni, ha kell stb. Egyszóval legyél természetes, de ne legyél alpári paraszt sem.

2015. júl. 11. 00:52
 9/11 anonim ***** válasza:

#5: "Ha egy férfi kedves ma egy lánnyal, akkor túl sok esélye nincs arra, hogy bármelyik lány ágyában kikössön... Ez az igazság!"

És ki akar dugni egy barommal 20 perc után? :D

2015. júl. 11. 04:54
 10/11 anonim válasza:
Ki az aki egy barmot előrébb helyezne egy udvarias, kedves srácnál???????
2015. júl. 11. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!