Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak? Hogyan szakítsa...

Mit csináljak? Hogyan szakítsam ki ebből? Felém irányul ez?

Figyelt kérdés
Van egy lány barátom akit tegnap ért egy nagy csalódás és azóta nagyon távolságtartóan viselkedik velem...Próbáltam elhívni bárhova azt mondta hogy a barátnőjével megy állatkertbe...Valahogy eltűnt az a vidám mosolygós lány akit én megismertem..Értem hogy nincs jól de nekem akkor is fura a viselkedése..20 éves a lány én 22..
2016. ápr. 10. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Minden bizonnyal megviselte az a bizonyos trauma, így a viselkedése nem feléd irányul.

A legjobb amit tehetsz, hogy mellette állsz, beszélgetsz erről és próbálsz neki segíteni.

Ameddig neki problémája van, addig nem fogtok tudni szórakozni, úgy élni mint régebb. Ha meg eltávolodsz erre az időre tőle, akkor nem voltatok igaz barátok, és ez még rosszabbul fog esni neki, még jobban eltávolodtok majd.

Üdvözlettel,

Anonim Pszichológus

2016. ápr. 10. 20:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Ami engem mégjobban zavar hogy van egy fiú akihez minfig visszamegy,persze csak az ő társaságát keresi...Közbe itt vagyok én aki megismerné és szeretne találkozni vele,ezt jeleztem is felé...Mit tehetnék ezügyben hogy én is egy udvarló legyek?

Azon kívül hogy mindennap beszélek veke amennyit tudok..Mindig a fiú miatt szakad meg ha pl..telefonon beszélünk...

2016. ápr. 10. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!