Mit csináljak? Hogyan szakítsam ki ebből? Felém irányul ez?
Kedves Kérdező!
Minden bizonnyal megviselte az a bizonyos trauma, így a viselkedése nem feléd irányul.
A legjobb amit tehetsz, hogy mellette állsz, beszélgetsz erről és próbálsz neki segíteni.
Ameddig neki problémája van, addig nem fogtok tudni szórakozni, úgy élni mint régebb. Ha meg eltávolodsz erre az időre tőle, akkor nem voltatok igaz barátok, és ez még rosszabbul fog esni neki, még jobban eltávolodtok majd.
Üdvözlettel,
Anonim Pszichológus
Ami engem mégjobban zavar hogy van egy fiú akihez minfig visszamegy,persze csak az ő társaságát keresi...Közbe itt vagyok én aki megismerné és szeretne találkozni vele,ezt jeleztem is felé...Mit tehetnék ezügyben hogy én is egy udvarló legyek?
Azon kívül hogy mindennap beszélek veke amennyit tudok..Mindig a fiú miatt szakad meg ha pl..telefonon beszélünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!