Szakítsam meg az internetes kapcsolatot azzal aki tök rendes, viszont magától egyáltalán nem ír nekem semmit?
Figyelt kérdés
Csak én kérdezgetek, írogatok, hozok fel témákat, ő válaszolgat bár nem 1-2 szóval hanem normális mondatokban.
Barátságosnak tartom meg jó haver lenne, ha többet írna magától is.
2014. aug. 26. 16:32
1/4 anonim válasza:
Ez nem indok arra, hogy megszakíts egy kapcsolatot, ha amúgy tök rendes. Lehet, hogy ő teszi jól, hogy nem ad ki magáról sok információt. Több ismerősöm panaszkodott, hogy sértő megjegyzéseket kapott, meg ciki volt, meg égő, amit megosztott magáról. Pedig nem kényszerítette senki.
2/4 anonim válasza:
Valószínű, hogy nem hiányzik neki a társaságod. Ha hiányoznál neki, ő is keresne, ahogyan te őt.
3/4 anonim válasza:
Nem kell megszakítani a kapcsolatot vele, csak ritkítsd, és várd ki, hogy ő is írjon, ha nem ír, akkor hagyd menni.
4/4 anonim válasza:
Keress inkább igazi barátságokat, velük tartalmasabban eltöltheted az időt. Szerintem pont ez a baja az internetes "barátságoknak", hogy semmi közös élményetek nincs, csak ültök a gép előtt és írtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!