Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hisztek a férfi-nő barátságban?

Hisztek a férfi-nő barátságban?

Figyelt kérdés

Én eddig nem hittem. De most találkoztam egy férfival, akivel elképesztően sok közös tulajdonságunk van. DE! Én férjnél vagyok, és eszemben sincs csalfának lenni. Ugyanakkor sokkal több dolgot meg tudok beszélni vele, mint a férjemmel.

De elgondolkodtam rajta, hogy működhet-e ez a barátság anélkül, hogy bármelyikünk többet akarna? Ugyanis ilyenben még soha nem volt részem...

2016. ápr. 4. 14:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

De én biztos nem lesz hűtlen! 14 éve vagyok házas, és soha nem csaltam meg a férjem, olyan rossz ezt olvasni, hogy a többség szerint úgyis meg fogom. Miért olyan hihetetlen, hogy hűséges vagyok?

Egyre távolodik a férjemmel az érdeklődési körünk, de ebben semmi rossz nincs, mert imádok vele együttélni, imádjuk a közös gyerekünket, egyszerűen megváltoztunk. De egy kósza numeráért, vagy akár egy rendszeres szeretőért KIZÁRT, hogy eldobnám a 14 éves házasságot.

De lehet, hogy nektek van igazatok, annyi biztos, mihelyst érzem ezen a férfin a legapróbb jelét a több, mint barátságnak, megszakítom vele a kapcsolatot.

2016. ápr. 4. 15:20
 12/19 anonim ***** válasza:
53%

Ha nem álltok le meg fogod csalni...

Tudom miről beszélek.

2016. ápr. 4. 15:25
 13/19 anonim ***** válasza:
66%
Hagyjad már. Hogyan kezdődik minden kapcsolat, a házasságod is: beszélgetéssel. Egyszer csak azon kapod magad, hogy az illető "belebeszélte magát a lelkedbe". Akkor meg jön a nyifinyafi, hogy nem akartam én félrelépni, de nem tehetek róla, hát szerelmes lettem... fektesd azt az energiát inkább a házasságodba. Igaz is, ha olyan ártatlan ez a dolog, akkor hol találkoztok? A pasi feljár hozzátok, beszélget a férjeddel is, viszi magával a csaját, mint egy ártatlan barátságban szokták?
2016. ápr. 4. 15:29
 14/19 anonim ***** válasza:
86%
Tapasztalatból írom hogy nem! Ha meg akarod tartani a ferjed még ma megszakítasz minden kapcsolatot azzal a másikkal!
2016. ápr. 4. 15:33
 15/19 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 4. 15:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez olyan dolog, hogy lehet bármilyen ritka, ha csak egy eset ismert, akkor már elmondható, hogy létezik ilyen. Nekem pedig vannak lány barátaim. Volt egy, aki "többet" kezdett érezni, de finomat elutasítottam, és azóta is megvan, mint barát; becsülöm az önuralmát. Mivel tudtommal senki nem tapasztal más ember érzékszerveivel, mindenki magából tud kiindulni. Ha rossz olvasni a válaszokat, próbáld ki, és cáfolj rá. És tudatosítsd az érzéseidet, hogy meg tudd állapítani, milyen a kapcsolatotok, ha esetleg ingoványossá válna a talaj, ésszel vissza tudj lépni. De hát szerintem az embernek megvan rá a képessége, hogy uralkodjon az ösztönein.
2016. ápr. 4. 18:13
 17/19 anonim ***** válasza:
45%
Azt elfelejtettem leírni: Lehet férfi és nő között barátság HA a férfi homokos...
2016. ápr. 4. 18:32
 18/19 anonim ***** válasza:
81%

"Azt elfelejtettem leírni: Lehet férfi és nő között barátság HA a férfi homokos..."

Meg ha a nő leszbikus. Azért ne felejtsük el, hogy két oldala van minden éremnek. Nem csak a pasi érezhet többet a nő iránt, de a nő is a pasi iránt.

2016. ápr. 4. 18:49
 19/19 anonim ***** válasza:
57%

"Azt elfelejtettem leírni: Lehet férfi és nő között barátság HA a férfi homokos..."

Legnagyobb f***ág amit valaha hallottam. Szóval akkor minden lány barátomba szerelmes vagyok, vagy ők belém? Vagy homár vagyok és minden fiú barátomba vagyok szerelmes? Vagy hogy kell ezt elképzelni?

Ja, és attól még, hogy megd*gnék valakit, az nem jelenti, hogy többet érezek iránta. Mert akkor legalább egy milliárd ember iránt érzek többet.

Szóval igen, hiszek benne.

2016. ápr. 4. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!