Meg lehet még menteni ezt a barátságot?
"Teljesen kiborultam, hogy hová jutottunk"
a mondat helyesen: Teljesen kiborultam, hogy mit műveltem a kapcsolatunkkal.
Tessék önvizsgálatot tartani, hogy mit barmoltál el, aztán tessék alkalmazkodni.
Hát kezdjük ott, hogy arra nem foghatod, hogy nem mondta el, hiszen nyilván azért nem mondta el, mivel te megbántodtad, ezáltal pedig összevesztetek. Az emberek általában egyáltalán nem beszélnek egymással ha összevesznek, vagy ha beszélnek is, nem mesélik el egymásnak az élményeiket.
De ha azt akarod, hogy ne haragudjon, azért tenned is kell valamit. Vagy bocsánatot kérsz, de akkor ne úgy csináld, hogy odamész és a fejéhez vágsz egy "bocs"-ot, hanem valld be őszintén, hogy te rontottad el, mondd el, hogy beláttad, mekkoràt hibáztál és hogy mindenképp szeretnéd jóvátenni, mert nagyon bánod, hogy így tönkrement a barátságotok. Azt meg még véletlenül se mondd, hogy neked nem esett jól, hogy nem mondta el a balesetét. A büszkeség ilyenkor felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!