Miért teszi ezt velem?!
Figyelt kérdés
9-es vagyok.A legjobb barátnőmmel 3.óta legjobb barátnők vagyunk.De 5.-ben lett egy uj BFF-ünk...akit én utálok 5. óta de muszáj elviselnem a legjobb a barátnőm miatt...az a gáz hogy a legjobb barátnőm azt hiszi hogy én is szeretem őt de nem...UTÁLOM!mindig megpróbál nekem keresztbe tenni, persze ugy hogy az LB-m ne tudja.Mit csináljak?!2016. márc. 16. 15:40
1/9 anonim válasza:
BFF, LB.. én nem így hívom a barátaim :D
2/9 anonim válasza:
Mondd meg neki kerek perec, hogy mi a helyzet. A másiknak meg fingj egy jó nagyot a fülcimpájára!
3/9 anonim válasza:
1-es! Én sem így hívom a barátaim, hanem leginkább úgy, hogy gyertek fiúk, igyunk egy sör-unikumot!
4/9 A kérdező kommentje:
Én sem igy hívom őket...röviditettem
2016. márc. 16. 16:06
6/9 anonim válasza:
" Lett egy új BFFünk, akit én utálok "
Nagy talány, hogy ez a mondat, az általad alkalmazott rövidítések, az általad prezentált igény, vagy éppen te magad vagy-e a leginkább szánni való. -.-
7/9 A kérdező kommentje:
BFF-best friends forever
2016. márc. 16. 18:27
8/9 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Gondolom a legjobb barátnőd igencsak fontos lehet számodra, ha képes voltál ennyi ideig elviselni a másik lány társaságát. Viszont érthetetlenül állok az előtt, hogy miért nem szóltál már akkor hogy nem szimpatikus neked a csaj.
Jelenleg azt tudom tanácsolni, hogy beszélj a legjobb barátnőddel, mond el mi a helyzet, tisztán és nyíltan. Biztosan megérti majd. És a jövőben a kapcsolatotok abban fog változni, hogy kettesben találkoztok csak, a 3. lánnyal már csak nélküled fogja tudni tartani a kapcsolatot.
Üdvözlettel,
Anonim Pszichológus
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a legutolsó kommentelő válaszát...igazából 5-6-ban nekem se volt bajom a lánnyal
2016. márc. 17. 05:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!