Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért teszi ezt velem?

Miért teszi ezt velem?

Figyelt kérdés
a barátnőm mindig beleköt mindenbe, és összejött egy fiúval akiről még tudja hogy nekem is tetszik. az az érzésem ha ez tovább folytatódik öngyilkos leszek mert mindig a lelkembe tipor!

2014. szept. 26. 21:09
 1/4 István000 ***** válasza:
Keress másik barátnőt és másik fiút is! Mindkét pozícióra több ezernyi jelentkező van az országban. ;)
2014. szept. 26. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én "barátnőm" is ilyen, de két választásod van: vagy otthagyod a fr*ncba és keresel másik barátnőt vagy hozzászoksz, hogy neki csak a saját igényei számítanak és nem te. Én a másodikat választottam, de hidd el, ez nem jó senkinek.
2014. szept. 27. 09:58
 3/4 anonim ***** válasza:
azért csinálja mert fél h elszeded tőle a srácot.
2014. szept. 27. 17:26
 4/4 anonim válasza:
Figyelj az öngyilkosságnak mi értelme lenne? Attól nem lesz jobb. Tudom szar érzés de csak gondolj bele abba ha véget vetnél az életednek lemaradnál mindenről a szerelemről,gyerekeidről,bulikról mindenről az nem megoldás az élet megy tovább csak kikell birni a szenvedést. Sztem beszéld ezt meg a barátnőddel mond el neki hogy ez milyen rossz de ha nem érti meg nem kell rögtön dobnod mert azt nagyon nehéz csak kezdj el több lánnyal barátkozni és akkor talán könnyebb lesz hanyagolni a barátnődet.
2014. okt. 4. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!