Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Bantanak a "barataim" mit tegyek?

Bantanak a "barataim" mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Nem nagyon megy a baratkozas de szereztem meg 3 eve 3 baratnot(az egyik az ikertesom)

Es eddig nem ultunk egymas mellet de most igen en ulok az egyik baratnommel a tesom a masikkal.De most 8.ra a tesom es a padtarsa folyton piszkal bant elhord engem minden csunya szonak.Leromboljak az almaim.Mondom nekik allatorvos akarok lenni.Elkezdik te pont allatorvos?Mondom sutottem olyan finom sutit meg foztem porkoltet te meg fakanalat sem fogtal a kezedbe.Itthon iselmondom anyunak hogy a tesom megutott nem hiszi el o nem olyan.A tesom kitalalja megutottem en vagyok a rossz.O az idosseb 15 perccel.

Ma is a tesom padtarsa felvette a kabatomat es letepte a cipzart es elszakitotta meg bocsanatot sem kert.Mar kezd nagyon rosszul esni mit tegyek?

14L

2016. márc. 16. 13:48
 1/7 anonim válasza:

Úgy kezded a mondatod, hogy a barátaim bántanak, aki bánt téged az nem a barátod.

Szülőknek szólj.

2016. márc. 16. 14:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Buták nagyon. Ikertesód se normális.. Én megkérdezném, hogy mér jó neki bántani a saját testvérét? Otthon mond meg, mit művelnek veled iskolában.. Én már rég elültem volna... Miért vagy a közelükbe? Nem a barátaid...
2016. márc. 16. 14:12
 3/7 A kérdező kommentje:
En tudom hogy nem a barataim azert ulok vele mert mashol nincsem hely.Azert vagyok veluk mert senki nem foglalkozik velem csak ok.A tesom meg csak a sulica olyan velem itthon nem.
2016. márc. 16. 14:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Beszélj velük, mond el hogyan érzed magad ettől, s kérdezd meg miért csinálja.
2016. márc. 16. 14:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Vegyél egy diktafont, és vedd fel miket mondanak neked, aztán játszd le a szüleidnek ha nem hisznek neked. Állítólag okostelefonnal is lehet hangot felvenni, de ebben nem vagyok biztos, mert nekem nincs olyan telefonom.
2016. márc. 16. 14:21
 6/7 A kérdező kommentje:

Mar mondtam nekik de nem erdekli oket ha megmondom nekik hagyjanak beken odajonnek hogy bocsi meg ienek

Koszi a segitseget mindenkinek

2016. márc. 16. 15:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Védd meg magad, és addig mondd a szüleidnek, amíg végre hisznek neked
2016. márc. 16. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!