Bantanak a "barataim" mit tegyek?
Sziasztok
Nem nagyon megy a baratkozas de szereztem meg 3 eve 3 baratnot(az egyik az ikertesom)
Es eddig nem ultunk egymas mellet de most igen en ulok az egyik baratnommel a tesom a masikkal.De most 8.ra a tesom es a padtarsa folyton piszkal bant elhord engem minden csunya szonak.Leromboljak az almaim.Mondom nekik allatorvos akarok lenni.Elkezdik te pont allatorvos?Mondom sutottem olyan finom sutit meg foztem porkoltet te meg fakanalat sem fogtal a kezedbe.Itthon iselmondom anyunak hogy a tesom megutott nem hiszi el o nem olyan.A tesom kitalalja megutottem en vagyok a rossz.O az idosseb 15 perccel.
Ma is a tesom padtarsa felvette a kabatomat es letepte a cipzart es elszakitotta meg bocsanatot sem kert.Mar kezd nagyon rosszul esni mit tegyek?
14L
Úgy kezded a mondatod, hogy a barátaim bántanak, aki bánt téged az nem a barátod.
Szülőknek szólj.
Mar mondtam nekik de nem erdekli oket ha megmondom nekik hagyjanak beken odajonnek hogy bocsi meg ienek
Koszi a segitseget mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!