Titeket mikor szippantott be a fészbuk?
Nekem már akkor volt, mikor még a magyar verzió el sem indult. Csak akkor ugye nem is nagyon volt rajta ismerős, csak olyanok akik külföldön jártak. Utána egy ideig tetszett, mert 1 évig nagyjából csak egyetemista ismerősök használták, és viszonylag kulturált volt. Azután rászabadult mindenki, és igazából onnantól nem érdekelt.
Mára meg már töröltem is.
2008-ban regisztráltam csak a játékok miatt, akkor nem volt elterjedt,nekem is max 2-3 ismerős volt rajta csak. Aztán úgy hónapról hónapra egyre több mindenkinek lett,több ismerőst dobott ki isminek aztán egyszer csak beindult. De igazából én is beszélgetésre használom,meg számomra fontos csoportokban benne vagyok. Néha meg osztok egy-egy zenét,vagy amit fotóztam és ennyi.
Naponta többször belépek. De nem vagyok függő. Vannak napok mikor időm nincs belépni,de ha messengeren írnak vissza írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!