Titeket mikor szippantott be a fészbuk?
Figyelt kérdés
Mikor szippantott be a giga mega közösségi háló? :D2016. márc. 11. 23:28
2/12 anonim válasza:
Engem 2012. december vége fele:D
4/12 anonim válasza:
Semmikor nem szippantott be. Kb. napi 3 percet töltök rajta. Elég a sok hülyét élőben elviselni, nincs szükségem arra hogy virtuálisan is velük foglalkozzak. Akiket pedig "magába szippantott" azok köre a két véglet azaz a magányos és az önelégült dicsekvő emberekből kerül ki. Akinek normális szociális életük van azoknál el nem tudom képzelni hogy milyen célból lógnának rajta egész nap.
5/12 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy beszippant? Mert régen volt a CafeWorld, egész nap ott lógtam és játszottam rajta.
Azokkal tartom a kapcsolatot fb-n, akik külföldön élnek.
6/12 anonim válasza:
Soha. Már egy éve töröltem magam róla, mert előtte is kb. évi 2-3x jelentkeztem be és rájöttem, hogy igazából teljesen feleslegesen van facebookom.
7/12 anonim válasza:
Amikor rádöbbentem, mekkora humorkánaán ez a velejéig troll fajtámnak.
8/12 anonim válasza:
amikor rájöttem, hogy több pénzt tudok a használatával keresni, mint egy 8 órás főállásban.
9/12 anonim válasza:
Azt hiszem 6.-os lehettem, szóval valamikor 2009/2010-ben.
10/12 anonim válasza:
Soha, csak akkor lépek be, ha valakivel levelet akarok váltani, néhány naponta egyszer ránézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!