Pincér vagy, pár törzsvendég tegez, holott nem ajánlották fel, hogy tegeződjünk. Engem ez zavar. El kell-e viselnem? Bővebben lent.
Mit tudnál mondani ami nem lenne sértő?
Nem pincérhez illő szöveg, szerintem nem akkora baj ez, hogy ne lehetne elviselni.
Első: köszönöm, ment a zöld kéz! :)
Második: neked hogy esne, ha egy manusz, akit csak látásból ismersz, azt mondogatná neked, hogy "Hozz egy kávét, légy szíves!" És ha visszakérdezel, hogy milyen kávét, akkor kissé mogorvábban hozzáteszi, hogy "Presszót!" Mert igaz, hogy a csókának a nevét sem tudod, de hogy milyen kávét ivott múlt héten, arra emlékezned kellene, és emellett tegez is, mintha valami csicskája lennék. Ez nekem 2016-ban sem esik jól.
Harmadik: hát igen, ez az... Egy diszkrét "Elnézést, uraim, maradhatnánk a magázódásnál?" vajon belefér egy vendéglátóstól?
Sajnos el kell viselned a tahókat is. Mivel " a vendég a király".
Egy étterem nem egy diszkó vagy meki, illene tudniuk viselkedni...
"Egy diszkrét "Elnézést, uraim, maradhatnánk a magázódásnál?" vajon belefér egy vendéglátóstól?"
Igen, belefér. Ne félénken és ne is bunkón, hanem udvariasan, de határozottan mondd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!