Ő a barátom, vagy szerelmes vagyok belé?
Régóta ismerem, de csak mostanában törtek elő bizonyos érzések, pl féltékenység. Egész álló nap rá gondolok, és a héten csak azt várom, hogy találkozhassak vele. Lelkileg nagyon vonz, de külsőleg nem jön be. Van barátnője, ez is visszatart attól, hogy őszintén beszéljek vele erről. Azt érzem ő is vonzódik hozzám, de nem tudom hogy csak testileg tetszem neki, vagy lelkileg is. Félek a visszautasítástól, meg hát nem akarok belekontárkodni a kapcsolatába.
Tartsak tőle távolságot, vagy élvezzem a társaságát amíg tehetem(pl amíg bírok magammal a közelében)? Ti mit tennétek a helyemben?
az ilyen helyzet mindig nehéz és kellemetlen. ráadásul mi van, ha nem is viszonozza?
na meg az sem túl jó, ha csak úgy el tudod hódítani a barátnőjétől. honnan tudod, hogy hozzád hűségesebb lesz majd és nem fog később ugyanígy lecserélni?
viszont távolságot tartani és továbblépni sem könnyű. főleg, ha rendszeresen találkoztok közben.
nézd meg ezt a kérdést is, tanulságos lehet...
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__7..
"Van barátnője, ez is visszatart attól, hogy őszintén beszéljek vele"
Ebben nincs logika.
Ez nem kontárkodás. Ha szerelmes barátnőjébe, valószínűleg visszautasítás lesz, de minden jobb 1 helyzetben való szenvedésnél.
Én elmondanám, nagyon szeretem s lehet már jobban mint szimpla barátot, s természetesen folyamatosan vele lennék amikor tudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!