Van egy lány évfolyamtársam akivel szoktam beszélgetni és lenne egy kérdésem (többi lent)?
Figyelt kérdés
Múltkor beszélgettem vele Facebookon, viszont elég ritkán válaszol. Egy max 2 mondat ritkán kérdez. És most nem tudom eldönteni, hogy csak csendes/félénk vagy tojik a fejemre. És ha az utóbbi akkor miért nem mondja, hogy ne irjak?2016. febr. 27. 19:33
1/7 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem, hogy én 18/F ő 18/L
2016. febr. 27. 19:34
2/7 anonim válasza:
Szerintem, nem akar veled beszélni. Tehát ha abból indulok ki, hogy ritkán válaszol, sose kérdez, a te kérdéseidre meg max kétszavas válaszokat ad, akkor sanszos hogy nem érdekled.
Persze ez az én véleményem, nem ismerem az illetőt.
3/7 anonim válasza:
Ha tojik fejedre, miért kéne írnia?
Akkor kéne írnia ha egyáltalán nem akarna veled beszélni.., így csak semleges.
4/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ez függ attól, hogy milyen személyiség? Hogy ismered: mint akinek sok barátja van, nyílt személyiség; vagy mint aki elég visszahúzódó?
Írd kicsit le a személyiségét, s akkor megpróbálok részletes választ adni arról hogy mi lehet a háttérben, s mit tehetsz hogy megváltozzon.
Üdvözlettel,
Anonim Pszichológus
5/7 A kérdező kommentje:
Tudtommal mindenkivel jóban van. A barátai körében elég beszédes. Amikor látom akkor általában vidám. Bár lehet más társaságában visszahúzódóbb.
2016. febr. 27. 21:29
6/7 Kim Bo Mao válasza:
Ha csendes lenne és félénk, akkor lennének kérdései amik kipuhatolóznák, hogy miért írtál rá, és ki vagy stb. Szimplán nem érdekled, azért nem kérdez, és ír csak rövid válaszokat, hogy ne vigye tovább a beszélgetést. Ez egyfajta udvarias lerázás. De nem zavarod, és lehet kedves is, azért nem koptat le rögtön.
7/7 A kérdező kommentje:
Esetleg azon gondolkoztam még, hogy lehet nincs ideje azért nem ír olyan sokat. De köszönöm a válaszokat megfogadom a tanácsokat.
2016. febr. 28. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!