Szerintetek önző barátnő?!
Egy nagyon jó barátnőm van, már nagyon sok éve vagyunk legjobb barátnők. Éveken keresztül mellette álltam, meghallgattam a búját,baját a régi pasija elvesztése után. Én már férjnél vagyok egy ideje, de szerencsére úgy tűnik Ő is párjárs lelt. Igaz még csak ismerkedési fázisbsn vannak, de összejöttek. Én ennek nagyon örültem, mert már nagyon megérdemelte, hogy boldog legyen. Most is kb napi szinten megkeres tanácsot kérni a sráccal kapcsolatban és örülök, hogy segíthetek neki. Viszont mikor nekem lenne szükségem tanácsra, meghallgatásra, akkor azt hamar letudja, aztán megint csak az új pasijáról beszél. Persze megértem valamilyen szinten ezt is, de pl múltkor is találkoztunk és kb rólunk a férjemmel nem is érdeklődött csak a fiúról beszélt végig. Ez nekem nagyon furcsa volt. Én mindig érdeklődök felőle. Szóval néha úgy érzem csak arra vagyok jó neki, hogy Ő tanácsot kérjen tőlem, de az hogy velem mi van az már nem fontos neki. Pedig szerintem igaz barátságban oda-vissza kellene működnie.
Mi a véleményetek?
Önző.Ilyenkor csak a pasi számít.Tisztelet a kivételnek!
Az is lehet,hogy most nagyon fontos neki a párja és csak rád számíthat a tanácsokban.Ez viszont azt jelenti,hogy szeret és bízik benned.
Ne dramatizáld túl!
Igen. Kellene.
Beszélj vele erről. Nagyon kétlem, direkt nem érdeklődne. De ez neki új s biztos elégé jó is illető, nem csoda folyamatosan erről beszélne. Mond el neki észrevételed és ennyi.
Nem önző. Kétlem, észreveszi egyáltalán amit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!